Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Beşir Derneği Hayırlara Vesile Olmaya Devam Ediyor

NEVŞEHİR 29.05.2017 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Beşir Derneği Hayırlara Vesile Olmaya Devam Ediyor

Beşir Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında son derece hassas davranarak sosyal incelemelerde bulunuyor.
Beşir Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında son derece hassas davranarak sosyal incelemelerde bulunuyor. Yapılan sosyal incelemelerde ihtiyacın derecesi, niteliği, çeşidi, miktarı gibi pek çok unsur değerlendiriliyor ve her açıdan en doğru yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanıyor.    Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün: Yapılan sosyal inceleme sırasında bir ailenin mutfağının içler acısı olduğunu gördüğümüzde duyarsız kalamazdık; bunu yapmak için hayırsever kişilerle görüştükten sonra Allaha şükür güzel bir şekle gelmesine vesile olduk.   Veren el ile alan eli buluşturup, toplumsal paylaşımda, huzurda, mutlulukta bizim de payımız bulunsun, hayır yolunda izimiz kalsın istiyoruz. İhtiyaç sahiplerini tespit çalışmaları yaparken, bir yandan da bu ihtiyaç sahiplerine el uzatacak hayır sahiplerini bulmaya ve alan elle veren eli buluşturmaya gayret ediyoruz."   Düzgün Beşir Derneği’mizin bu yardımları genişleterek yapabilmesi için hayırsever işadamlarımız ve halkımızdan bize gösterdikleri ilginin devam etmesi gerekiyor. Ramazan ayında fitre ve zekat bağışlarını da kabul etmeye başladık. Bir fakirin sofrasına aş olabilmek, bir yetimin yüzünü güldürebilmek, gönülleri ısıtabilmek için veren el ile alan el arasında aracı olma görevini sürdüreceğiz. İyiliğe aracılık yapmaya devam edeceğiz. Hayır hasenata gönül verdiğimiz bu yolda bize desteğini esirgemeyen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında olduğumuz bugünlerde, vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI 0535 354 48 79- 0532 684 73 78   
Beşir Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında son derece hassas davranarak sosyal incelemelerde bulunuyor.

Beşir Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında son derece hassas davranarak sosyal incelemelerde bulunuyor. Yapılan sosyal incelemelerde ihtiyacın derecesi, niteliği, çeşidi, miktarı gibi pek çok unsur değerlendiriliyor ve her açıdan en doğru yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanıyor. 

 

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün: Yapılan sosyal inceleme sırasında bir ailenin mutfağının içler acısı olduğunu gördüğümüzde duyarsız kalamazdık; bunu yapmak için hayırsever kişilerle görüştükten sonra Allaha şükür güzel bir şekle gelmesine vesile olduk.

 

Veren el ile alan eli buluşturup, toplumsal paylaşımda, huzurda, mutlulukta bizim de payımız bulunsun, hayır yolunda izimiz kalsın istiyoruz. İhtiyaç sahiplerini tespit çalışmaları yaparken, bir yandan da bu ihtiyaç sahiplerine el uzatacak hayır sahiplerini bulmaya ve alan elle veren eli buluşturmaya gayret ediyoruz."

 

Düzgün Beşir Derneği’mizin bu yardımları genişleterek yapabilmesi için hayırsever işadamlarımız ve halkımızdan bize gösterdikleri ilginin devam etmesi gerekiyor. Ramazan ayında fitre ve zekat bağışlarını da kabul etmeye başladık. Bir fakirin sofrasına aş olabilmek, bir yetimin yüzünü güldürebilmek, gönülleri ısıtabilmek için veren el ile alan el arasında aracı olma görevini sürdüreceğiz. İyiliğe aracılık yapmaya devam edeceğiz. Hayır hasenata gönül verdiğimiz bu yolda bize desteğini esirgemeyen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında olduğumuz bugünlerde, vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.

NEVŞEHİR BEŞİR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI

0535 354 48 79- 0532 684 73 78 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.