Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Yönetimi, Ziyaretlerini Sürdürüyor

SPOR 08.08.2018 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyespor Yönetimi, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.
  İlk olarak Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardılar. Başkan Kaya, transferde güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, centilmence bir mücadele sergileyerek taraftarlara futbol ziyafeti sunmayı arzu ettiklerini ifade etti. Emniyet Müdürü Artunay’da, Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.   Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı da makamında ziyaret ettiler.   Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Salaş, her zaman gönüllerinin Nevşehir Belediyespor’un yanında olacağını ifade etti ve takıma başarılar dileğinde bulundu.   Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’da yönetim kurulu ve teknik kadro olarak Nevşehirspor’un başarısına kenetlendiklerini belirterek, tüm Nevşehirlilerin destekleri ile hedeflenen başarıya ulaşacaklarına olan inancını yineledi.
Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

İlk olarak Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ı makamında ziyaret eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardılar. Başkan Kaya, transferde güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, centilmence bir mücadele sergileyerek taraftarlara futbol ziyafeti sunmayı arzu ettiklerini ifade etti. Emniyet Müdürü Artunay’da, Nevşehir Belediyespor’a lig mücadelesinde başarılar temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı da makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Salaş, her zaman gönüllerinin Nevşehir Belediyespor’un yanında olacağını ifade etti ve takıma başarılar dileğinde bulundu.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya’da yönetim kurulu ve teknik kadro olarak Nevşehirspor’un başarısına kenetlendiklerini belirterek, tüm Nevşehirlilerin destekleri ile hedeflenen başarıya ulaşacaklarına olan inancını yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.