Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tokaç, ‘Batman maçında iyi bir sonuç alacağız’

SPOR 11.11.2021 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tokaç, ‘Batman maçında iyi bir sonuç alacağız’

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada Batman Petrolspor karşısında sabırlı bir oyunla istedikleri sonucu almak amacında olduklarını ifade etti.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor hafta sonunda karşılaşacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda son derece moralli oldukları gözlenen futbolcuların hırsları Batman Petrolspor karşılaşmasına da yansıması beklenirken Teknik Direktör Yusuf Tokaç özellikle 10 kişi kaldıkları Hendekspor deplasmanında 3 puan aldıkları için son derece moralli olduklarını ifade etti.  Teknik Direktör Yusuf Tokaç, “ Son iki haftadır galip geliyoruz. Daha önceki maçlarımızda da son 6 haftayı katarsak ciddi bir galibiyet serimiz var. 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberliğimiz var. Genel de maçlarımızı deplasmanda oynadık. İçerideki maçlarımızı da kazandık. Deplasmanda da önemli galibiyetler aldık. Bazen daha kuvvetli ekipleri yenip daha kuvvetsiz dediğimiz ekiplere mağlup olabiliyoruz. İşte bu ligin bazı özelliklerinden biri de bu. Üst sıralarda yer alabilmek için istikrarı sağlamamız gerekiyor. Daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Daha iyi mücadele ediyoruz. Bu hafta da Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde de deplasmanda kazanmamız önemliydi. Aslında 10 kişi ile verilen bir mücadele var. Seyirci baskısı, hakem baskısı ne olursa olsun eksik oynamanın bir dezavantaj gibi görünen maçta çok iyi oynayarak galip gelmek bize müthiş bir moral oldu. Dediğim gibi istikrarı sağlamak zorundayız. Şuana kadar ki oynadığımız son 6 maçta bunu yüzde 80’lere getirdik. Batman maçı da çok önemli bir maç. Deplasmanda 5’te 5 yapan hiç mağlup olmayan daha doğrusu beraberliği bile olmayan lider olan bir takımla karşılaşacağız. Şuan ligin en fazla gol atan takımıyız. Daha az gol yediğimiz zaman mutlaka daha iyi şeyler olacaktır. O yüzden çalışmalarımız devam ediyor. Şuan moralliyiz ve inşallah bu moralimizi de ortaya koyup iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.   “Taraftarlarımız sabırlı olsun” Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, Batman Petrolspor karşılaşmasında taraftarların sabırlı olmalarını ve 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi. Tokaç,  “Şuana kadar ki 11 maçlık maceramızda daha çok deplasmanda oynadık. Deplasmanlarda aldığımı sonuçlarla lig sıralamasına göre ikinciyiz. Evimizde oynadığımız maçlarda 10’cuyuz. İçeride de bir takım sıkıntılar yaşadık. Aslında iyi de oynuyoruz. İyi oynayıp sonuca yansıttığımızda ortaya daha güzel şeyler çıkıyor. Şuana kadar ki maçlara gelen seyircilerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ama inşallah bu maçta daha fazla seyircimize daha çok taraftarımızla 90 dakika boyunca sabırlı bir şekilde beklemelerini ve desteklemelerini şuana kadar yaptıkları gibi olmalarını istiyoruz. Seyircilerimizle beraber daha iyi bir sonuç alacağımızı biliyorum ve bunu da çok istiyoruz” diye konuştu.
Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada Batman Petrolspor karşısında sabırlı bir oyunla istedikleri sonucu almak amacında olduklarını ifade etti.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor hafta sonunda karşılaşacağı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda son derece moralli oldukları gözlenen futbolcuların hırsları Batman Petrolspor karşılaşmasına da yansıması beklenirken Teknik Direktör Yusuf Tokaç özellikle 10 kişi kaldıkları Hendekspor deplasmanında 3 puan aldıkları için son derece moralli olduklarını ifade etti.  Teknik Direktör Yusuf Tokaç, “ Son iki haftadır galip geliyoruz. Daha önceki maçlarımızda da son 6 haftayı katarsak ciddi bir galibiyet serimiz var. 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberliğimiz var. Genel de maçlarımızı deplasmanda oynadık. İçerideki maçlarımızı da kazandık. Deplasmanda da önemli galibiyetler aldık. Bazen daha kuvvetli ekipleri yenip daha kuvvetsiz dediğimiz ekiplere mağlup olabiliyoruz. İşte bu ligin bazı özelliklerinden biri de bu. Üst sıralarda yer alabilmek için istikrarı sağlamamız gerekiyor. Daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Daha iyi mücadele ediyoruz. Bu hafta da Batman Petrolspor karşılaşması öncesinde de deplasmanda kazanmamız önemliydi. Aslında 10 kişi ile verilen bir mücadele var. Seyirci baskısı, hakem baskısı ne olursa olsun eksik oynamanın bir dezavantaj gibi görünen maçta çok iyi oynayarak galip gelmek bize müthiş bir moral oldu. Dediğim gibi istikrarı sağlamak zorundayız. Şuana kadar ki oynadığımız son 6 maçta bunu yüzde 80’lere getirdik. Batman maçı da çok önemli bir maç. Deplasmanda 5’te 5 yapan hiç mağlup olmayan daha doğrusu beraberliği bile olmayan lider olan bir takımla karşılaşacağız. Şuan ligin en fazla gol atan takımıyız. Daha az gol yediğimiz zaman mutlaka daha iyi şeyler olacaktır. O yüzden çalışmalarımız devam ediyor. Şuan moralliyiz ve inşallah bu moralimizi de ortaya koyup iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

 

“Taraftarlarımız sabırlı olsun”

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, Batman Petrolspor karşılaşmasında taraftarların sabırlı olmalarını ve 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi. Tokaç,  “Şuana kadar ki 11 maçlık maceramızda daha çok deplasmanda oynadık. Deplasmanlarda aldığımı sonuçlarla lig sıralamasına göre ikinciyiz. Evimizde oynadığımız maçlarda 10’cuyuz. İçeride de bir takım sıkıntılar yaşadık. Aslında iyi de oynuyoruz. İyi oynayıp sonuca yansıttığımızda ortaya daha güzel şeyler çıkıyor. Şuana kadar ki maçlara gelen seyircilerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ama inşallah bu maçta daha fazla seyircimize daha çok taraftarımızla 90 dakika boyunca sabırlı bir şekilde beklemelerini ve desteklemelerini şuana kadar yaptıkları gibi olmalarını istiyoruz. Seyircilerimizle beraber daha iyi bir sonuç alacağımızı biliyorum ve bunu da çok istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.