Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor penaltılarla kupaya veda etti

SPOR 27.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor penaltılarla kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geldi.
  Ziraat Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 32.dakikasında Yiğit kotan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçmeyi başaran temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.   Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Uşakspor beraberlik için zaman zaman baskılı oynasa da arzu ettiği golü bulamazken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise kontrollü oyun ile maçta oyunu dengeye getirirken zaman zaman tehlikeli ataklarla Uşakspor kalesinde ikinci golü aradı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken ev sahibi ekip Uşakspor Berkay Özer’in kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirirken golün hemen ardından Nevşehir Belediyespor’da Burak Koçer direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanmasının ardından maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sonrasında Nevşehir belediyesporda Malik, Maksut ve Ömer penaltı atışlarından yararlanmayınca maç Uşakspor 3-2 kazanarak bir üst tura çıktı.
Ziraat Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geldi.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 32.dakikasında Yiğit kotan’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçmeyi başaran temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.

 

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Uşakspor beraberlik için zaman zaman baskılı oynasa da arzu ettiği golü bulamazken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise kontrollü oyun ile maçta oyunu dengeye getirirken zaman zaman tehlikeli ataklarla Uşakspor kalesinde ikinci golü aradı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken ev sahibi ekip Uşakspor Berkay Özer’in kaydettiği gol ile maçta durumu 1-1’e getirirken golün hemen ardından Nevşehir Belediyespor’da Burak Koçer direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanmasının ardından maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sonrasında Nevşehir belediyesporda Malik, Maksut ve Ömer penaltı atışlarından yararlanmayınca maç Uşakspor 3-2 kazanarak bir üst tura çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.