Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Ofspor deplasmanına üç puan için gitti

SPOR 10.10.2020 - 08:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Ofspor deplasmanına üç puan için gitti

Misli.com TFF 3´üncü Lig 1´inci Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Ofspor maçı için yola çıktı.
  Misli.com TFF 3´üncü Lig 1´inci Grubun dördüncü haftasında dört puan ile 8. sırada bulunan Ofspor AŞ üç puan ile 12.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’u Of ilçe stadında saat 14.30’da konuk edecek.  Nevşehir Belediyespor, Pazar günü saat 14.30’ da karşılaşacağı Ofspor müsabakası için yola çıktı. Teknik Direktör Mert Korkmaz deplasmanda oynanacak müsabaka için yaptığı açıklamada "Takım olarak Kemerspor 2003 karşısında aldığımız galibiyeti Ofspor maçı ile sürdürmek istiyoruz. Genç bir ekibiz. Bazı eksiklerimiz var ama zamanla bunları gidereceğiz. Pazar günü oynayacağımız Ofspor maçını kazanarak Nevşehir'e 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.   Müsabakayı yönetecek hakem triyosu şu şekilde. Orta hakem, Volkan Okur yardımcı halemler Niyazi Atakan Ataseven, Ferhat Çalar ve Burak Aksak görev alacaklar.
Misli.com TFF 3´üncü Lig 1´inci Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Ofspor maçı için yola çıktı.

 

Misli.com TFF 3´üncü Lig 1´inci Grubun dördüncü haftasında dört puan ile 8. sırada bulunan Ofspor AŞ üç puan ile 12.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’u Of ilçe stadında saat 14.30’da konuk edecek.  Nevşehir Belediyespor, Pazar günü saat 14.30’ da karşılaşacağı Ofspor müsabakası için yola çıktı. Teknik Direktör Mert Korkmaz deplasmanda oynanacak müsabaka için yaptığı açıklamada "Takım olarak Kemerspor 2003 karşısında aldığımız galibiyeti Ofspor maçı ile sürdürmek istiyoruz. Genç bir ekibiz. Bazı eksiklerimiz var ama zamanla bunları gidereceğiz. Pazar günü oynayacağımız Ofspor maçını kazanarak Nevşehir'e 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

 

Müsabakayı yönetecek hakem triyosu şu şekilde. Orta hakem, Volkan Okur yardımcı halemler Niyazi Atakan Ataseven, Ferhat Çalar ve Burak Aksak görev alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.