MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, lig sonuncusu ile berabere kaldı

SPOR 12.11.2020 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, lig sonuncusu ile berabere kaldı

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin son sırasında bulunan Manisaspor ile 0-0 berabere kaldı.
  Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında lig sonuncusu Manisaspor ile deplasmanda karşılaştı. Bu maça kadar 1 puan toplayabilen ev sahibi ekip Manisaspor ligdeki ikinci puanını da Nevşehir Belediyespor ile 0-0 kalarak almayı başardı.   Nevşehir Belediyespor maçın 39.dakikasında İlyas’ın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlarken ilk yarının son anlarında Ahmet Eren ile bulduğu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında da kontra ataklar ile gol arayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor aradığı golü bulamayınca maçta 0-0 sona erdi. Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor ligdeki puanını 8’e çıkartırken lig sonuncusu takım karşısında alınan beraberlik sonrasında futbolculara sporseverler büyük tepki gösterdi.   Nevşehir Belediyespor 15 Kasım Pazar günü Gazi Stadyumunda ligde ikinci sırada yer alan Bucaspor’u konuk edecek.
Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin son sırasında bulunan Manisaspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 8.haftasında lig sonuncusu Manisaspor ile deplasmanda karşılaştı. Bu maça kadar 1 puan toplayabilen ev sahibi ekip Manisaspor ligdeki ikinci puanını da Nevşehir Belediyespor ile 0-0 kalarak almayı başardı.

 

Nevşehir Belediyespor maçın 39.dakikasında İlyas’ın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlarken ilk yarının son anlarında Ahmet Eren ile bulduğu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında da kontra ataklar ile gol arayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor aradığı golü bulamayınca maçta 0-0 sona erdi. Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor ligdeki puanını 8’e çıkartırken lig sonuncusu takım karşısında alınan beraberlik sonrasında futbolculara sporseverler büyük tepki gösterdi.

 

Nevşehir Belediyespor 15 Kasım Pazar günü Gazi Stadyumunda ligde ikinci sırada yer alan Bucaspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.