Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, lider Batman Petrolspor’u konuk edecek

SPOR 09.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, lider Batman Petrolspor’u konuk edecek

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, grupta lider olan Batman Petrolspor’u Gazi Stadyumunda konuk edecek.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 12.haftasında lider Batman Petrolspor’u konuk edecek. 14 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesinde Meterisliler Taraftarlar Grubu tüm sporseverleri karşılaşmayı izlemek ve Nevşehir Belediyespor’a destek olmak amacıyla Gazi Stadyumuna davet etti.   Nevşehir Belediyespor 11.hafta sonrasında 18 puan ile 5.sırada yer alırken Batman Petrolspor’un ise henüz ligde mağlubiyeti bulunmuyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, grupta lider olan Batman Petrolspor’u Gazi Stadyumunda konuk edecek.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 12.haftasında lider Batman Petrolspor’u konuk edecek. 14 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesinde Meterisliler Taraftarlar Grubu tüm sporseverleri karşılaşmayı izlemek ve Nevşehir Belediyespor’a destek olmak amacıyla Gazi Stadyumuna davet etti.

 

Nevşehir Belediyespor 11.hafta sonrasında 18 puan ile 5.sırada yer alırken Batman Petrolspor’un ise henüz ligde mağlubiyeti bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.