MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı 2 transfer birden yaptı

SPOR 03.07.2020 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı 2 transfer birden yaptı

Türkiye Voleybol Federasyonu 1.Liginde mücadele eden Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.
  Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı Mardin Büyükşehir Başakspor forması giyen Esra Betül Çetin ve libero mevkiinde oynayan Deniz Dülger’i transfer etti.   Karayolları altyapısından yetişen ve son olarak Mardin BŞ Başakspor forması giyen Esra Betül Çetin, TVF Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ile anlaştı.   Daha önce Kahramankazan Belediye’de oynayan 1996 doğumlu, aynı zamanda plaj milli takımında da uzun süre forma giydi.   Voleybol Kadınlar 1.Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, 1996 doğumlu 1.75 boyundaki libero oyuncu Deniz Dülger’i renklerine bağladı.   Dülger, daha önce 10 yıl Ankaragücü’nde forma giymiş, ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Bartın Polisgücü, TED Ankara Kolejliler, Kahramankazan Belediyespor ve İlbank takımlarında yer aldı.
Türkiye Voleybol Federasyonu 1.Liginde mücadele eden Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı Mardin Büyükşehir Başakspor forması giyen Esra Betül Çetin ve libero mevkiinde oynayan Deniz Dülger’i transfer etti.

 

Karayolları altyapısından yetişen ve son olarak Mardin BŞ Başakspor forması giyen Esra Betül Çetin, TVF Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ile anlaştı.

 

Daha önce Kahramankazan Belediye’de oynayan 1996 doğumlu, aynı zamanda plaj milli takımında da uzun süre forma giydi.

 

Voleybol Kadınlar 1.Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, 1996 doğumlu 1.75 boyundaki libero oyuncu Deniz Dülger’i renklerine bağladı.

 

Dülger, daha önce 10 yıl Ankaragücü’nde forma giymiş, ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Bartın Polisgücü, TED Ankara Kolejliler, Kahramankazan Belediyespor ve İlbank takımlarında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.