Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor günde çift antrenman ile hazırlanıyor

SPOR 15.06.2020 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor günde çift antrenman ile hazırlanıyor

Kırmızı beyazlı ekip lige verilen arada hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devam ediyor, Her gün sabah saat 10.00´da ve akşam 18.00´deyaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor
  TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor günde Çift antrenman yaparak kalan maçlarına hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı ekip yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Teknik patron Taner Öcal nezaretinde Nar tesislerinde hazırlıklarını çift antrenmanla devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip sabah ve akşam yapılan antrenmanında i ilk olarak koordinasyonlu ısınma hareketleri yaptıktan sonra taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.   Müsabakaların oynanacağı güne kadar takımın hazır bir seviyeye getirmeyi amaçladıklarını söyleyen teknik direktör Taner Öcal “Korona virüs salgını nedeniyle liglere uzun bir ara verildi. Liglere verilen bu aranın hemen ardından futbolcularımıza bizde izin verdik. Bireysel olarak antrenman yapmak kolay değil takım halinde çalışmak daha kolay ve etkili. Liglerin tekrar balama tarihinin verilmesinin duyurulmasının ardından bizde futbolcu arkadaşlarımızı geri çağırdık. Futbolcu arkadaşlarımıza izinli oldukları sürece hazırladığımız program çerçevesinde, bireysel antrenmanlarını gerçekleştirmişler ve kilo almadan geri geldiler. İzin dönüşü olduğu için Takımı tekrar toparlamaya çalışıyoruz, oyuncularımın istekli ve arzulu olmaları beni çok mutlu etti. Ligler nasıl oynanacak nasıl olacak daha beli değil, play off’mu oynanır yoksa kalan maçlar mı net bir şekilde beli olmadığı için, ama biz Üç hafta içinde hazır ve iddialı bir takım olarak hazır olacağız.” Dedi   Nevşehir Belediyespor Nar tesislerinde saat 18.00´de yapılan antrenmanı kulüp Başkanı Esat Özaltın, yöneticiler Ahmet Ertaş, Abdullah Kahveci, Hamza Köybaşı ve Kulüp Müdürü Mehmet Bıyık izledi.
Kırmızı beyazlı ekip lige verilen arada hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak devam ediyor, Her gün sabah saat 10.00´da ve akşam 18.00´deyaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor

 

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor günde Çift antrenman yaparak kalan maçlarına hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı ekip yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Teknik patron Taner Öcal nezaretinde Nar tesislerinde hazırlıklarını çift antrenmanla devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip sabah ve akşam yapılan antrenmanında i ilk olarak koordinasyonlu ısınma hareketleri yaptıktan sonra taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

 

Müsabakaların oynanacağı güne kadar takımın hazır bir seviyeye getirmeyi amaçladıklarını söyleyen teknik direktör Taner Öcal “Korona virüs salgını nedeniyle liglere uzun bir ara verildi. Liglere verilen bu aranın hemen ardından futbolcularımıza bizde izin verdik. Bireysel olarak antrenman yapmak kolay değil takım halinde çalışmak daha kolay ve etkili. Liglerin tekrar balama tarihinin verilmesinin duyurulmasının ardından bizde futbolcu arkadaşlarımızı geri çağırdık. Futbolcu arkadaşlarımıza izinli oldukları sürece hazırladığımız program çerçevesinde, bireysel antrenmanlarını gerçekleştirmişler ve kilo almadan geri geldiler. İzin dönüşü olduğu için Takımı tekrar toparlamaya çalışıyoruz, oyuncularımın istekli ve arzulu olmaları beni çok mutlu etti. Ligler nasıl oynanacak nasıl olacak daha beli değil, play off’mu oynanır yoksa kalan maçlar mı net bir şekilde beli olmadığı için, ama biz Üç hafta içinde hazır ve iddialı bir takım olarak hazır olacağız.” Dedi

 

Nevşehir Belediyespor Nar tesislerinde saat 18.00´de yapılan antrenmanı kulüp Başkanı Esat Özaltın, yöneticiler Ahmet Ertaş, Abdullah Kahveci, Hamza Köybaşı ve Kulüp Müdürü Mehmet Bıyık izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.