Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, genç ve dinamik bir kadro kuruyor

SPOR 30.08.2020 - 20:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, genç ve dinamik bir kadro kuruyor

TFF3.Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyesporda transfer hareketliliği devam ederken kırmızı beyazlı ekip kadrosuna Ramazan Övüc ve Volkan Geyik’i dahil etti
  2020-2021 sezonda genç ve dinamik bir kadro yapısı ile mücadele etmeyi hedefleyen Kırmızı beyazlı, yönetim yaptığı transferlerle, taraftarları bir nebzede olsa rahatlatmış durumda. Kırmızı- beyazlı ekip genç ve dinamik bir kadro yolunda ilerlerken, Eyüpspor dan merkez orta saha Ramazan Övüç ve Kırşehir Belediyespor’dan stoper Volkan Geyik’i transfer etti.   Ramazan Övüç kimdir?   Trabzonspor'un eski futbolcusu Ramazan Övüç, yeni takımı Nevşehir Beledşyespor’a imzayı attı.   Geçmişte Trabzonspor forması altında adından söz ettiren Ramazan Övüç, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu. Yeteneğiyle o dönem futbol dünyasının konuşulan gençleri arasında yer alan Övüç, Aslen Aksaraylı olup 1994 yılında Kayseri'de doğdu. 2005 yılında 11 yaşındayken Kayseri İl Özel İdaresispor'da futbola ilk adımını atan Övüç, 2006 yılında ise Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu. Bu takımda çeşitli kategorilerde Tayyib Kanarya gibi isimlerle forma giyen Ramazan Övüç, Kayseri Erciyesspor, Kayseri Şeker, Kırıkhanspor, 1930 Bafraspor, Trabzonspor U21, Aydınspor 1923, Trabzonspor, Eskişehirspor, Samsunspor, Karabürkspor, Altınordu, Niğde Anadolu ve Eyüpspor formalarını giydi. Volkan Geyik kimdir?   Nevşehir Belediyespor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   21 Mart 1991 doğumlu olan Volkan Geyik 2001 yılında Süper Lig takımlarından Ankaragücü’nde başlayan tecrübeli futbolcu 13 yıl boyunca başkent ekibinin formasını çeşitli kategorilerde giydikten sonra 2016 yılında Tuzlaspor’a transfer oldu. 2 yıl Tuzla formasını giyen Volkan daha sonra Niğdespor (2 yıl) Amed Sportif Faaliyetler form ve Kırşehir Belediyespor formalarını giydi.
TFF3.Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyesporda transfer hareketliliği devam ederken kırmızı beyazlı ekip kadrosuna Ramazan Övüc ve Volkan Geyik’i dahil etti

 

2020-2021 sezonda genç ve dinamik bir kadro yapısı ile mücadele etmeyi hedefleyen Kırmızı beyazlı, yönetim yaptığı transferlerle, taraftarları bir nebzede olsa rahatlatmış durumda. Kırmızı- beyazlı ekip genç ve dinamik bir kadro yolunda ilerlerken, Eyüpspor dan merkez orta saha Ramazan Övüç ve Kırşehir Belediyespor’dan stoper Volkan Geyik’i transfer etti.

 

Ramazan Övüç kimdir?

 

Trabzonspor'un eski futbolcusu Ramazan Övüç, yeni takımı Nevşehir Beledşyespor’a imzayı attı.

 

Geçmişte Trabzonspor forması altında adından söz ettiren Ramazan Övüç, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu. Yeteneğiyle o dönem futbol dünyasının konuşulan gençleri arasında yer alan Övüç, Aslen Aksaraylı olup 1994 yılında Kayseri'de doğdu. 2005 yılında 11 yaşındayken Kayseri İl Özel İdaresispor'da futbola ilk adımını atan Övüç, 2006 yılında ise Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu. Bu takımda çeşitli kategorilerde Tayyib Kanarya gibi isimlerle forma giyen Ramazan Övüç, Kayseri Erciyesspor, Kayseri Şeker, Kırıkhanspor, 1930 Bafraspor, Trabzonspor U21, Aydınspor 1923, Trabzonspor, Eskişehirspor, Samsunspor, Karabürkspor, Altınordu, Niğde Anadolu ve Eyüpspor formalarını giydi.

Volkan Geyik kimdir?

 

Nevşehir Belediyespor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

21 Mart 1991 doğumlu olan Volkan Geyik 2001 yılında Süper Lig takımlarından Ankaragücü’nde başlayan tecrübeli futbolcu 13 yıl boyunca başkent ekibinin formasını çeşitli kategorilerde giydikten sonra 2016 yılında Tuzlaspor’a transfer oldu. 2 yıl Tuzla formasını giyen Volkan daha sonra Niğdespor (2 yıl) Amed Sportif Faaliyetler form ve Kırşehir Belediyespor formalarını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.