Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor 'Futbola Dönüş' protokolü gereğince tedbirler alarak müsabakalara hazırlanacak

SPOR 10.06.2020 - 16:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 'Futbola Dönüş' protokolü gereğince tedbirler alarak müsabakalara hazırlanacak

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Nevşehir Belediye Spor 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesine karar verilen lig için yeni bir takvim belirledi.
  TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Nevşehir Belediye Spor 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesine karar verilen lig için yeni bir takvim belirledi.   Nevşehir Spor Kulübü başkanı Özaltın, 18 Temmuzda 2020 tarihinde liglerin başlanacağı açıklandığında kulüplere gönderilen ‘Futbola dönüş’ öneri protokolü gereğince bütün tedbirleri alarak ve plan yaparak tesisleri uygun hale getirdiklerini belirtti.   Kırmızı Beyaz kulübün başkanı Esat Özaltın, teknik heyet ve futbolcuların 10 Haziran çarşamba günü kentte toplanarak çalışmalara başlanacağını açıkladı. Takımın yeni tip korona virüs testlerinden geçirdikten sonra idmanlara başlayacağını belirten Esat Özaltın, “Takımımızın daha önce Nevşehir’de toplanarak çalışmalara başlayacaktı ancak Futbol Federasyonu ligleri ikinci kez ligleri erteleyince takıma izin verdik. Futbol Federasyonu bize ligin 18 Temmuzda başlayacağını bildirdi. Biz de teknik heyet ve futbolcuları kente davet ettik. 10 Haziran Çarşamba günü kendi tesislerimizde çalışmalara başlayacağız. Tesislerimizi dezenfekte ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı da yine federasyonun belirlediği sağlık protokolüne uygun olarak futbolcu kardeşlerimizin ve kulüp çalışanlarının testlerini yaptırarak çalışmalarımıza başlayacağız” dedi   Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın bu açıklamaları yaptığı sırada 2. Ve 3. Lig kuküpler birliği olarak TFF başkanı Nihat Özdemir başkanlığında iki saat süren bir toplantı yapıldı. Toplantıda 2. Ve 3. liglerin durumunu bir kez daha masaya yatırılırken TFF, kulüplerden son bir kez kalan maçları oynayıp oynanmaması konusunda görüşlerini bildirmelerini istedi.   Kalan maçların oynatılıp oynatılmaması konusunda kulüplerden yeniden bir karar alınmasını bu kararın her kulübün antetli kağıdına başkan tarafından imzalanmış olması gerektiğini gelecek talebe göre önümüzdeki günlerde durumu değerlendirip kararı vereceğini belirtildi.12 Haziran 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar görüşlerin bildirilmesini isteyen Tff Son kararını 2. Ve 3. Lig kulüpleri tarafından yapılacak olan anketten sonra karara bağlanacağı belirtildi.   Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın Kalan maçların oynatılıp oynatılmaması konusunda kulüplerden yeniden bir karar alınmasını değerlendirdi “Yaz döneminde futbol oynamak zor olacak. Futbol ailesi ilk kez bu tablo ile karşı karşıya. Ama yapacak bir şey yok. Devletimiz ve federasyonumuz böyle bir karar vermiş ise bize düşen buna uygun hazırlanmaktır, kalan müsabakalar oynansın ya da oynanmasın biz takımımızı kalan altı maç oynanacakmış gibi hazırlayacağız” ifadelerini kulandı  
TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Nevşehir Belediye Spor 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesine karar verilen lig için yeni bir takvim belirledi.

 

TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Nevşehir Belediye Spor 18 Temmuzda kaldığı yerden devam etmesine karar verilen lig için yeni bir takvim belirledi.

 

Nevşehir Spor Kulübü başkanı Özaltın, 18 Temmuzda 2020 tarihinde liglerin başlanacağı açıklandığında kulüplere gönderilen ‘Futbola dönüş’ öneri protokolü gereğince bütün tedbirleri alarak ve plan yaparak tesisleri uygun hale getirdiklerini belirtti.

 

Kırmızı Beyaz kulübün başkanı Esat Özaltın, teknik heyet ve futbolcuların 10 Haziran çarşamba günü kentte toplanarak çalışmalara başlanacağını açıkladı. Takımın yeni tip korona virüs testlerinden geçirdikten sonra idmanlara başlayacağını belirten Esat Özaltın, “Takımımızın daha önce Nevşehir’de toplanarak çalışmalara başlayacaktı ancak Futbol Federasyonu ligleri ikinci kez ligleri erteleyince takıma izin verdik. Futbol Federasyonu bize ligin 18 Temmuzda başlayacağını bildirdi. Biz de teknik heyet ve futbolcuları kente davet ettik. 10 Haziran Çarşamba günü kendi tesislerimizde çalışmalara başlayacağız. Tesislerimizi dezenfekte ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı da yine federasyonun belirlediği sağlık protokolüne uygun olarak futbolcu kardeşlerimizin ve kulüp çalışanlarının testlerini yaptırarak çalışmalarımıza başlayacağız” dedi

 

Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın bu açıklamaları yaptığı sırada 2. Ve 3. Lig kuküpler birliği olarak TFF başkanı Nihat Özdemir başkanlığında iki saat süren bir toplantı yapıldı. Toplantıda 2. Ve 3. liglerin durumunu bir kez daha masaya yatırılırken TFF, kulüplerden son bir kez kalan maçları oynayıp oynanmaması konusunda görüşlerini bildirmelerini istedi.

 

Kalan maçların oynatılıp oynatılmaması konusunda kulüplerden yeniden bir karar alınmasını bu kararın her kulübün antetli kağıdına başkan tarafından imzalanmış olması gerektiğini gelecek talebe göre önümüzdeki günlerde durumu değerlendirip kararı vereceğini belirtildi.12 Haziran 2020 Cuma günü mesai saati bitimine kadar görüşlerin bildirilmesini isteyen Tff Son kararını 2. Ve 3. Lig kulüpleri tarafından yapılacak olan anketten sonra karara bağlanacağı belirtildi.

 

Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın Kalan maçların oynatılıp oynatılmaması konusunda kulüplerden yeniden bir karar alınmasını değerlendirdi “Yaz döneminde futbol oynamak zor olacak. Futbol ailesi ilk kez bu tablo ile karşı karşıya. Ama yapacak bir şey yok. Devletimiz ve federasyonumuz böyle bir karar vermiş ise bize düşen buna uygun hazırlanmaktır, kalan müsabakalar oynansın ya da oynanmasın biz takımımızı kalan altı maç oynanacakmış gibi hazırlayacağız” ifadelerini kulandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.