Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Erbaa deplasmanından 1 puan ile döndü

SPOR 23.10.2021 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Erbaa deplasmanından 1 puan ile döndü

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 9.haftasında Erbaaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın henüz 3.dakikasında Samet Dağlı’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı.   Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip Erbaaspor maçın 58.dakikasında Arif Cılak’ın kendi kalesine attığı gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikanın ardından Nevşehir Belediyespor Erbaaspor kalesine gol için yüklenirken Nevşehir Belediyespor 75.dakikada kullanılan serbest vuruşta iyi yükselen Yıldıray maçta durumu 2-1’e getirdi. Erbaaspor maçta beraberliği sağlamak için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklendiği anlardan maçın 82.dakikasında Erbaaspor Alhan Kurtoğlu ile 2-2 eşitliği yakaladı. Maçın bu dakikasından sonra başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Erbaaspor ile 2-2 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 9.haftasında Erbaaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın henüz 3.dakikasında Samet Dağlı’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı.

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip Erbaaspor maçın 58.dakikasında Arif Cılak’ın kendi kalesine attığı gol ile maçta durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikanın ardından Nevşehir Belediyespor Erbaaspor kalesine gol için yüklenirken Nevşehir Belediyespor 75.dakikada kullanılan serbest vuruşta iyi yükselen Yıldıray maçta durumu 2-1’e getirdi. Erbaaspor maçta beraberliği sağlamak için Nevşehir Belediyespor kalesine yüklendiği anlardan maçın 82.dakikasında Erbaaspor Alhan Kurtoğlu ile 2-2 eşitliği yakaladı. Maçın bu dakikasından sonra başka gol olmayınca maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.