Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor düşerse herkes düşer!

SPOR 03.03.2021 - 22:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor düşerse herkes düşer!

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve bugün oynanan Derince Belediyespor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya başladı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve bugün oynanan Derince Belediyespor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya başladı.   TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya erken başladı. Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında henüz galibiyet ile tanışamamışken bugün oynanan Derince Belediyespor mağlubiyetinin ardından sabırlar iyice tükendi.   “Yönetim daha ne yapsın”   Nevşehir Belediyespor yönetimi Esat Özaltın başkanlığında yönetim kurulu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken sahada ise futbolcular bir türlü istenilen sonuçları alamaması kafaları karıştırdı. Nitekim ikinci devrede oynanan müsabakalarda henüz galibiyet yüzü görmeyen Nevşehir Belediyespor ligin dibine adeta demir atmaya gitmesi dikkatlerden kaçmıyor.   “Nevşehir Belediyespor düşerse herkes düşer”   Uzun yıllardır Bölgesel Amatör Ligde oynayan ve sonunda arzu ettiği 3.Lige 3 yıl önce çıkmayı başaran Nevşehir Belediyespor geçtiğimiz 2 sezon boyunca şampiyonluğa oynarken profesyonel ligde henüz 3.yılını doldurmuşken kümede kalma mücadelesi vermesi adeta spor kamuoyunda şok etkisi yarattı.   Nevşehir Belediyespor’un bugünlerde birlik ve beraberliğe herkesten daha çok ihtiyacı olduğu gözlemlenirken maalesef Nevşehir’in siyasileri de Nevşehir Belediyespor’un kötü gününde yanında olup olmadığı ise tam bir merak konusu oldu.   Yıllar sonra profesyonel ligde mücadele etmeye başlayan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar ise AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın  Nevşehir Belediyespor’a ne kadar sahip çıktığını merak ediyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve bugün oynanan Derince Belediyespor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya başladı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve bugün oynanan Derince Belediyespor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya başladı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalmaya erken başladı. Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında henüz galibiyet ile tanışamamışken bugün oynanan Derince Belediyespor mağlubiyetinin ardından sabırlar iyice tükendi.

 

“Yönetim daha ne yapsın”

 

Nevşehir Belediyespor yönetimi Esat Özaltın başkanlığında yönetim kurulu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken sahada ise futbolcular bir türlü istenilen sonuçları alamaması kafaları karıştırdı. Nitekim ikinci devrede oynanan müsabakalarda henüz galibiyet yüzü görmeyen Nevşehir Belediyespor ligin dibine adeta demir atmaya gitmesi dikkatlerden kaçmıyor.

 

“Nevşehir Belediyespor düşerse herkes düşer”

 

Uzun yıllardır Bölgesel Amatör Ligde oynayan ve sonunda arzu ettiği 3.Lige 3 yıl önce çıkmayı başaran Nevşehir Belediyespor geçtiğimiz 2 sezon boyunca şampiyonluğa oynarken profesyonel ligde henüz 3.yılını doldurmuşken kümede kalma mücadelesi vermesi adeta spor kamuoyunda şok etkisi yarattı.

 

Nevşehir Belediyespor’un bugünlerde birlik ve beraberliğe herkesten daha çok ihtiyacı olduğu gözlemlenirken maalesef Nevşehir’in siyasileri de Nevşehir Belediyespor’un kötü gününde yanında olup olmadığı ise tam bir merak konusu oldu.

 

Yıllar sonra profesyonel ligde mücadele etmeye başlayan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar ise AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın  Nevşehir Belediyespor’a ne kadar sahip çıktığını merak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.