Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor'dan Artvin Hopaspor'a farklı tarife

SPOR 28.11.2020 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor'dan Artvin Hopaspor'a farklı tarife

Nevşehir Belediyespor bu sezon oynadığı maçlarda en farklı skoru elde etti.
  Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Artvin Hopaspor’u konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Nevşehir Belediyespor olurken Nevşehir Belediyespor aradığı golü 33. Dakikada Emrah Bedir’in kafa vuruşu ile buldu. Maç bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 41.dakikasında Hopaspor atağında maçın orta hakemi Süleyman Bahadır dışarıda olan pozisyona penaltı noktasını gösterdi. Bu dakikada Nevşehir Belediyesporlu futbolcular pozisyona itiraz etse de maçın hakemi kararını değiştirmedi. Hopaspor Taner’in kullandığı penaltı atışı ile maçta 1-1’lik eşitliği yakalarken ilk yarıda bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısında maçı kazanma isteği daha çok Nevşehir Belediyesporlu futbolcularda olduğu görülürken maçın 52.dakikasında Nevşehir Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın 84.dakikasında maçın yıldızı Emrah Bedir bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2. Takımının 3.golünü kaydetti. Maçın 87.dakikasında Emrah Bedir’in yerine Hamza girerken Hamza oyuna girdikten 1 dakika sonra maçın skorunu kaydeden golü kaydetti.   Gazi Stadyumunda oynanan maçı AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve federasyona verilen isim listesi takip etti.
Nevşehir Belediyespor bu sezon oynadığı maçlarda en farklı skoru elde etti.

 

Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor, Artvin Hopaspor’u konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Nevşehir Belediyespor olurken Nevşehir Belediyespor aradığı golü 33. Dakikada Emrah Bedir’in kafa vuruşu ile buldu. Maç bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar ile devam ederken maçın 41.dakikasında Hopaspor atağında maçın orta hakemi Süleyman Bahadır dışarıda olan pozisyona penaltı noktasını gösterdi. Bu dakikada Nevşehir Belediyesporlu futbolcular pozisyona itiraz etse de maçın hakemi kararını değiştirmedi. Hopaspor Taner’in kullandığı penaltı atışı ile maçta 1-1’lik eşitliği yakalarken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında maçı kazanma isteği daha çok Nevşehir Belediyesporlu futbolcularda olduğu görülürken maçın 52.dakikasında Nevşehir Belediyespor Burak’ın kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın 84.dakikasında maçın yıldızı Emrah Bedir bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2. Takımının 3.golünü kaydetti. Maçın 87.dakikasında Emrah Bedir’in yerine Hamza girerken Hamza oyuna girdikten 1 dakika sonra maçın skorunu kaydeden golü kaydetti.

 

Gazi Stadyumunda oynanan maçı AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve federasyona verilen isim listesi takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.