Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’da atanda tutanda kaçırdı

SPOR 14.11.2021 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’da atanda tutanda kaçırdı

TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor lider Batman Petrolspor’a 2-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grupta haftanın karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Batman Petrolspor’u konuk etti. Maçta üstün oynayan taraf Nevşehir Belediyespor olurken konuk ekip Batman Petrolspor ise kontra ataklar ile gol aradı. Batman Petrolspor maçta 24.dakikada Aykut’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Nevşehir Belediyespor maçın 31.dakikasında Yıldıray’ın kullandığı penaltı atışını değerlendiremezken Batman Petrolspor yine bir kontra atakla çıktığı sahasından Nevşehir Belediyespor kalecisinin büyük hatasını affetmeyen Aykut ile aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Maçın ilk yarısında Nevşehir Belediyespor gol arasa da arzu ettiği golü bulamayınca ilk yarı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor daha atak bir oyun sergilerken Batman Belediyespor ise yine kontra ataklar ile Nevşehir kalesinde gol aradı. Batman Petrolspor’un ikinci yarıda iki topu da direkten dönerken Nevşehir Belediyespor ise cılız ataklar ile gol aradı.   Maçta başka gol olmayınca konuk ekip Batman Petrolspor, Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek namaglup liderliğini sürdürdü.
TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespor lider Batman Petrolspor’a 2-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta haftanın karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Batman Petrolspor’u konuk etti. Maçta üstün oynayan taraf Nevşehir Belediyespor olurken konuk ekip Batman Petrolspor ise kontra ataklar ile gol aradı. Batman Petrolspor maçta 24.dakikada Aykut’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Nevşehir Belediyespor maçın 31.dakikasında Yıldıray’ın kullandığı penaltı atışını değerlendiremezken Batman Petrolspor yine bir kontra atakla çıktığı sahasından Nevşehir Belediyespor kalecisinin büyük hatasını affetmeyen Aykut ile aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Maçın ilk yarısında Nevşehir Belediyespor gol arasa da arzu ettiği golü bulamayınca ilk yarı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor daha atak bir oyun sergilerken Batman Belediyespor ise yine kontra ataklar ile Nevşehir kalesinde gol aradı. Batman Petrolspor’un ikinci yarıda iki topu da direkten dönerken Nevşehir Belediyespor ise cılız ataklar ile gol aradı.

 

Maçta başka gol olmayınca konuk ekip Batman Petrolspor, Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek namaglup liderliğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.