MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor arifeyi gösterdi, bayramı göstermedi

SPOR 21.11.2021 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor arifeyi gösterdi, bayramı göstermedi

Nevşehir Belediyespor 2-0 geriye düştüğü Belediye Kütahyaspor mücadelesini son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 kazanmasını bildi.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 13.haftasında deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor Belediye Kütahyaspor karşısında 14.dakika Enes ve 29.dakikada Ali Kaan’ın kaydettiği gollerle maçta 2-0 geriye düştü. Maçta ilk yarıda ev sahibi ekip Belediye Kütahyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında sahada ise Nevşehir Belediyespor sahanın tek hakimi olması golleri de art arda getirdi. Nevşehir Belediyespor maçın 83.dakikasında Malik ile durumu 2-1’e getirirken maçın 86.dakikasında ise Yıldıray Koçal ile maçta durumu 2-2’ye getirdi. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşündüğü anda ise 90+7.dakikada sahneye bir kez daha çıkan Yıldıray Koçal maçı 3-2’ye getirerek Nevşehir Belediyespor’a altın değerinde 3 puanı kazandırdı. Maçın 90+8.dakikasında ise Nevşehir Belediyespor’dan Malik kırmızı kart ile oyundan atıldı.   Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor 21 puan ile 6.sıraya yükseldi.
Nevşehir Belediyespor 2-0 geriye düştüğü Belediye Kütahyaspor mücadelesini son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 kazanmasını bildi.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 13.haftasında deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor Belediye Kütahyaspor karşısında 14.dakika Enes ve 29.dakikada Ali Kaan’ın kaydettiği gollerle maçta 2-0 geriye düştü. Maçta ilk yarıda ev sahibi ekip Belediye Kütahyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında sahada ise Nevşehir Belediyespor sahanın tek hakimi olması golleri de art arda getirdi. Nevşehir Belediyespor maçın 83.dakikasında Malik ile durumu 2-1’e getirirken maçın 86.dakikasında ise Yıldıray Koçal ile maçta durumu 2-2’ye getirdi. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşündüğü anda ise 90+7.dakikada sahneye bir kez daha çıkan Yıldıray Koçal maçı 3-2’ye getirerek Nevşehir Belediyespor’a altın değerinde 3 puanı kazandırdı. Maçın 90+8.dakikasında ise Nevşehir Belediyespor’dan Malik kırmızı kart ile oyundan atıldı.

 

Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor 21 puan ile 6.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.