MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor antrenmanlara başladı

SPOR 12.06.2020 - 20:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor antrenmanlara başladı

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nevşehir Belediye Spor, yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından antrenmanlara başladı
  Nevşehir Belediye Spor Futbol Takımı, yeni tip korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle antrenmanlarına sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.   Kırmızı Beyazlı futbolcular, liglerin ertelenme kararının alınmasının ardından teknik direktör Taner Öcal’ın hazırladığı program çerçevesinde, izinli oldukları sürece bireysel antrenmanlar gerçekleştirdi.   Korona virüsü önlemleri nedeniyle TFF. Liglere ara verilmesinin ardından zorunlu izne çıkan Nevşehir Belediye Spor ilk çalışmasını yaptı. Nar Tesisleri’nde korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenmanda futbolcular. Teknik Direktörümüz Taner Öcal ve sağlık ekibi ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.   Teknik Direktör Taner Öcal yönetimimde gerçekleştirilen ve korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular, kuvvet, dayanıklılık ve koşu çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Nevşehir Belediye Spor cumartesi günü yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.
TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nevşehir Belediye Spor, yeni tip korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından antrenmanlara başladı

 

Nevşehir Belediye Spor Futbol Takımı, yeni tip korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle antrenmanlarına sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.

 

Kırmızı Beyazlı futbolcular, liglerin ertelenme kararının alınmasının ardından teknik direktör Taner Öcal’ın hazırladığı program çerçevesinde, izinli oldukları sürece bireysel antrenmanlar gerçekleştirdi.

 

Korona virüsü önlemleri nedeniyle TFF. Liglere ara verilmesinin ardından zorunlu izne çıkan Nevşehir Belediye Spor ilk çalışmasını yaptı. Nar Tesisleri’nde korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenmanda futbolcular. Teknik Direktörümüz Taner Öcal ve sağlık ekibi ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Teknik Direktör Taner Öcal yönetimimde gerçekleştirilen ve korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular, kuvvet, dayanıklılık ve koşu çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Nevşehir Belediye Spor cumartesi günü yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.