Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek

SPOR 27.08.2020 - 19:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunda TFF 3. Lig'de yer alacak takımları, bugün yapılan kura çekimiyle belirledi.
  Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. TFF 3. Lig'de müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup'ta 17, 1. Grup'ta ise 16 takımla oynanacak. Nevşehir Belediyespor 16 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği 1.Grupta yer aldı.   TFF 3. Lig 1. Grup 1877 Alemdağspor 1928 Bucaspor Arnavutköy Bld. Artvin Hopaspor Belediye Derincespor Çankaya FK Diyarbakır FK Edirnespor Fatsa Bld. Kemerspor 2003 Kızılcabölükspor Malatya Yeşilyurt Bld. Manisaspor Nevşehir Bld. Ofspor Payasspor
Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunda TFF 3. Lig'de yer alacak takımları, bugün yapılan kura çekimiyle belirledi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


TFF 3. Lig'de müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup'ta 17, 1. Grup'ta ise 16 takımla oynanacak.


Nevşehir Belediyespor 16 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği 1.Grupta yer aldı.

 

TFF 3. Lig 1. Grup


1877 Alemdağspor
1928 Bucaspor
Arnavutköy Bld.
Artvin Hopaspor
Belediye Derincespor
Çankaya FK
Diyarbakır FK
Edirnespor
Fatsa Bld.
Kemerspor 2003
Kızılcabölükspor
Malatya Yeşilyurt Bld.
Manisaspor
Nevşehir Bld.
Ofspor
Payasspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.