Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor 1-1 eriyor

SPOR 10.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 1-1 eriyor

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor yine deplasman galibiyeti alamadı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarına yine hayal kırıklığı yaşattı.  Maçın 16.dakikasında ev sahibi ekip Semih’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçın 30.dakikasında Emrah Bedir’in penaltıdan kaydettiği gol ile temsilcimiz maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Maçta ilk yarı da bu skorla sona ererken maçın ikinci yarısında her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradı.   Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor yine deplasman galibiyeti alamadı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarına yine hayal kırıklığı yaşattı.  Maçın 16.dakikasında ev sahibi ekip Semih’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçın 30.dakikasında Emrah Bedir’in penaltıdan kaydettiği gol ile temsilcimiz maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Maçta ilk yarı da bu skorla sona ererken maçın ikinci yarısında her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradı.

 

Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.