MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor

NEVŞEHİR 29.09.2016 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor. Alt Yapı İçin Yüz Yıllık Boru Sistemleri Kullanılıyor
Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor. Alt Yapı İçin Yüz Yıllık Boru Sistemleri Kullanılıyor     Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla başlatılan alt yapı çalışmalarında , çağın son teknolojik malzemeleri kullanılıyor. İlk etapta Atatürk Bulvarı’nda başlatılan içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarında , günümüzde modern şehirlerde de yoğun olarak kullanılan polietilen ve düktil boru ve buna uyumlu sistemler kullanılıyor.     Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, şehir içi yolların modern şehir yapılanmasına uygun bir konumda düzenlenmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.     Ünver, halen Atatürk Bulvarı üzerinde devam eden içme suyu şebeke yenileme çalışmalarında ,oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olan polietilen ve düktil boruların kullanıldığını söyledi.   Sağlıklı bir alt yapı ağının oluşturulmasının üst yapı çalışmaları adına da önemli bir güç oluşturacağına inandıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ünver, içme suyu yenileme çalışmalarıyla birlikte işyeri ve apartman abonelerinin sistemlerinin de , yapılan çalışmalara uygun bir şekilde yenilendiğini kaydetti.  
Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor. Alt Yapı İçin Yüz Yıllık Boru Sistemleri Kullanılıyor

Nevşehir Belediyesi’nin Alt Yapı Atağı Devam Ediyor. Alt Yapı İçin Yüz Yıllık Boru Sistemleri Kullanılıyor

 

 

Nevşehir Belediyesi tarafından şehir içi yollarının sıcak asfalta kavuşturulması amacıyla başlatılan alt yapı çalışmalarında , çağın son teknolojik malzemeleri kullanılıyor. İlk etapta Atatürk Bulvarı’nda başlatılan içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarında , günümüzde modern şehirlerde de yoğun olarak kullanılan polietilen ve düktil boru ve buna uyumlu sistemler kullanılıyor.

 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, şehir içi yolların modern şehir yapılanmasına uygun bir konumda düzenlenmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

 

 

Ünver, halen Atatürk Bulvarı üzerinde devam eden içme suyu şebeke yenileme çalışmalarında ,oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olan polietilen ve düktil boruların kullanıldığını söyledi.

 

Sağlıklı bir alt yapı ağının oluşturulmasının üst yapı çalışmaları adına da önemli bir güç oluşturacağına inandıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ünver, içme suyu yenileme çalışmalarıyla birlikte işyeri ve apartman abonelerinin sistemlerinin de , yapılan çalışmalara uygun bir şekilde yenilendiğini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.