Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Artık Havadan İzlenecek

NEVŞEHİR 25.06.2016 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Artık Havadan İzlenecek

Geçtiğimiz günlerde polis güvenlik noktasına silahlı saldırıda bulunan kişilerin aranmasında kullanılan pilotsuz hava aracının faydası görüldükten sonra Nevşehir İl Özel İdaresi iki adet drone aldı.
Geçtiğimiz günlerde polis  güvenlik noktasına silahlı saldırıda bulunan kişilerin aranmasında kullanılan pilotsuz hava aracının faydası görüldükten sonra Nevşehir İl Özel İdaresi iki adet drone aldı.     Nevşehir İl Özel İdaresi, ilimiz genelinde güvenlik, terör ve asayiş hizmetlerinin günün teknolojilerine uygun olarak tespit ve müdahale edilmesi adına iki (2) adet Pilotsuz Hava Aracı (Drone) alarak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis etti.       İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine tahsisi  yapılan pilotsuz hava araçlarının, kullanım eğitimi verildi.  
Geçtiğimiz günlerde polis güvenlik noktasına silahlı saldırıda bulunan kişilerin aranmasında kullanılan pilotsuz hava aracının faydası görüldükten sonra Nevşehir İl Özel İdaresi iki adet drone aldı.

Geçtiğimiz günlerde polis  güvenlik noktasına silahlı saldırıda bulunan kişilerin aranmasında kullanılan pilotsuz hava aracının faydası görüldükten sonra Nevşehir İl Özel İdaresi iki adet drone aldı.

 

 

Nevşehir İl Özel İdaresi, ilimiz genelinde güvenlik, terör ve asayiş hizmetlerinin günün teknolojilerine uygun olarak tespit ve müdahale edilmesi adına iki (2) adet Pilotsuz Hava Aracı (Drone) alarak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis etti.

 

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine tahsisi  yapılan pilotsuz hava araçlarının, kullanım eğitimi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.