Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir amatör futbol liginde sezon başlıyor

SPOR 05.11.2021 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir amatör futbol liginde sezon başlıyor

Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir oynanamayan amatör lig müsabakaları 06 Kasım Cumartesi gününden itibaren başlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir oynanamayan amatör lig müsabakaları 06 Kasım Cumartesi gününden itibaren başlıyor.     Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl üç ayrı grupta mücadele edecek olan ekipler geçtiğimiz günlerde belirlenmişti.    Amatör futbol ligi müsabakaları 06 ve 07 Kasım tarihlerinde Merkez 2 ve 3. nolu sahaların yanında Avanos, Ürgüp, Kaymaklı, Derinkuyu, Hacıbektaş sahalarında oynanacak olan toplam 9 karşılaşma ile başlayacak.       Ligde gruplar şu şekilde oluşmuştu; .    A grubu    Derinkuyugücü   Yazıhüyükspor    Kaymaklıspor   Nevşehir 1969 GSK   K. Nevşehirspor   Eğitim Gençlikspor   Maksan Gençlikspor   B grubu   K. Avanosspor    Çalış Belediyespor    Ortahisar Belediyespor    Görespor    Nevşehir Anadolugücü FK   Karapınarspor   C grubu    Kozaklıspor    Hacıbektaşgücü   Telekomspor   Hisarspor   İl özel İdarespor   Sulusarayspor    
Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir oynanamayan amatör lig müsabakaları 06 Kasım Cumartesi gününden itibaren başlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir oynanamayan amatör lig müsabakaları 06 Kasım Cumartesi gününden itibaren başlıyor.  

 

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl üç ayrı grupta mücadele edecek olan ekipler geçtiğimiz günlerde belirlenmişti. 

 

Amatör futbol ligi müsabakaları 06 ve 07 Kasım tarihlerinde Merkez 2 ve 3. nolu sahaların yanında Avanos, Ürgüp, Kaymaklı, Derinkuyu, Hacıbektaş sahalarında oynanacak olan toplam 9 karşılaşma ile başlayacak.   

 

 Ligde gruplar şu şekilde oluşmuştu; .   

A grubu   

Derinkuyugücü  

Yazıhüyükspor   

Kaymaklıspor  

Nevşehir 1969 GSK  

K. Nevşehirspor  

Eğitim Gençlikspor  

Maksan Gençlikspor  

B grubu  

K. Avanosspor   

Çalış Belediyespor   

Ortahisar Belediyespor   

Görespor   

Nevşehir Anadolugücü FK  

Karapınarspor  

C grubu   

Kozaklıspor   

Hacıbektaşgücü  

Telekomspor  

Hisarspor  

İl özel İdarespor  

Sulusarayspor  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.