MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Bahar Şenliğinde Geri Kalanların Sorumluları Kim ?

EĞİTİM 23.05.2017 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Bahar Şenliğinde Geri Kalanların Sorumluları Kim ?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen ve gençlerin bahar şenliği adı altındaki gençlik şenliğinden geriye kalanlar adeta NEÜ’nün sahipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen ve gençlerin bahar şenliği adı altındaki  gençlik şenliğinden geriye kalanlar adeta NEÜ’nün sahipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Bahar Şenliklerinde gençlerin Murat Kekilli ve Lara gibi ünlü sanatçılara binlerce liranın akıtıldığı günden sonra kendinden geçen gençlerin neden kendinden geçtiği ortaya çıktı.   Üniversitedeki gençlik şenliğinden geriye kalanlar gençlerin böyle gecelerde neler yaptığını bir kez daha ortaya koydu.   Bu şenliklerden geçen sene aynı üniversite farklı rektör varken çıkıp açıklama yapanlar bu işin doğru olmadığını söyleyenler geçtiğimiz seneden hiçbir farkı olmayan sadece Urfalı bir grup geldiği için mi bilinmez hiç ses çıkarmadı. NEÜ’de Bahar Şenliği geçtiğimiz seneyi de aratmadı.   NEÜ Bahar Şenliklerine Anadolu Gençlik Derneği, ÖDER ve Diyanet-sen den başka tepki gösteren olmazken geçen yıllarda aynı şenliklere tepki gösterenler neden tepki göstermedi ne değişti eleştirileri yapıldı.   Şenliklerden geriye kalanlara ise yine alkol şişeleri öne çıktı. Bir eğitim yuvasının böylesine üzücü bir tablo ile karşı karşıya kalmasına çok üzücü ve vahim bir durumdur.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğü borçlarını ödemek yerine böyle bir şenlik ile üniversite bahçesinde kalan şişelere çıkıp bir açıklama yapacak mı ?   Yıl sonunda öğrenciler eğlensin, mezuniyetlerinin heyecanını yaşasın diye şenlik düzenlenmek ahlaklı ve vatanını seven bireyler mezunlar veren Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesinde gençlerin alkol tüketimine engel olamayan rektörlük mü suçlu yoksa yine bu haberi yapan gazeteci ve medya kuruluşumu suçlu…….     
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen ve gençlerin bahar şenliği adı altındaki gençlik şenliğinden geriye kalanlar adeta NEÜ’nün sahipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen ve gençlerin bahar şenliği adı altındaki  gençlik şenliğinden geriye kalanlar adeta NEÜ’nün sahipsiz olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Bahar Şenliklerinde gençlerin Murat Kekilli ve Lara gibi ünlü sanatçılara binlerce liranın akıtıldığı günden sonra kendinden geçen gençlerin neden kendinden geçtiği ortaya çıktı.

 

Üniversitedeki gençlik şenliğinden geriye kalanlar gençlerin böyle gecelerde neler yaptığını bir kez daha ortaya koydu.

 

Bu şenliklerden geçen sene aynı üniversite farklı rektör varken çıkıp açıklama yapanlar bu işin doğru olmadığını söyleyenler geçtiğimiz seneden hiçbir farkı olmayan sadece Urfalı bir grup geldiği için mi bilinmez hiç ses çıkarmadı. NEÜ’de Bahar Şenliği geçtiğimiz seneyi de aratmadı.

 

NEÜ Bahar Şenliklerine Anadolu Gençlik Derneği, ÖDER ve Diyanet-sen den başka tepki gösteren olmazken geçen yıllarda aynı şenliklere tepki gösterenler neden tepki göstermedi ne değişti eleştirileri yapıldı.

 

Şenliklerden geriye kalanlara ise yine alkol şişeleri öne çıktı. Bir eğitim yuvasının böylesine üzücü bir tablo ile karşı karşıya kalmasına çok üzücü ve vahim bir durumdur.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğü borçlarını ödemek yerine böyle bir şenlik ile üniversite bahçesinde kalan şişelere çıkıp bir açıklama yapacak mı ?

 

Yıl sonunda öğrenciler eğlensin, mezuniyetlerinin heyecanını yaşasın diye şenlik düzenlenmek ahlaklı ve vatanını seven bireyler mezunlar veren Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesinde gençlerin alkol tüketimine engel olamayan rektörlük mü suçlu yoksa yine bu haberi yapan gazeteci ve medya kuruluşumu suçlu……. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.