Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş Unutuldumu ?

NEVŞEHİR 26.10.2016 - 18:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş Unutuldumu ?

AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş halen sessizliğini koruyor.
AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş halen sessizliğini koruyor.   AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ/PDY bağlantılı olması nedeniyle partiden ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş aradan geçen zaman zarfında halen kamu oyuna bir açıklamada bulunmaması kafalarda soru işareti bırakıyor. Erdoğmuş bazı basın yayın kuruluşlarına haber servisi yaptırmış ve kendisi hakkında çıkan haberler ve iddialar konusunda bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtmişti. Aradan geçen zaman içerisinde ise Nevşehir kamuoyu ne Ali Erdoğmuş’un yüzünü görebildi nede hakkında çıkan iddialar konusunda bir açıklamasını okuyabildi.   Herkesin unuttuğu bu önemli gelişmeyi www.lalehaber.com haber sitesi olarak unutmuyor ve gerçekleri gün yüzüne çıkması için araştırmalarımıza devam ediyoruz.   Erdoğmuş’a yakınlığı ile bilinen bazı kimselerin bu işde suçlu olarak gördükleri İl Başkanı,Ak Partili yöneticiler ve Milletvekillerine karşı evraklar hazırladığı ve bu evrakları da AK Parti Genel merkezine ilettiği öğrenildi.   Böyle bir konu var ise Erdoğmuş, Avukatı ve beraberindekiler neden çıkıp ortaya böyle bir şey yok bizim FETÖ ile bağlantımız yok diyemiyor?  Aynı zamanda çeşitli dedikodular üreterek Nevşehir kamuoyunu yanıltmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulunduğunu öğrenmiş olduğumuz Erdoğmuş ve beraberindekilerin neden gerçekleri gün yüzüne çıkartmak ve kamuoyu ile paylaşmaktan kaçtıkları merak ediliyor.   Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ise AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’ye deklare edilen FETÖ/PDY bağlantılı olması gerekçesiyle partiden ihraç edilen isim olan Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş için herhangi bir çalışma ve soruşturma başlattı mı? Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ’nün okulları ile ilgili bile olsa herhangi bir soruşturma açmaktan kaçınmazken Erdoğmuş hakkında aradan geçen onca zamana rağmen neden hiçbir somut adım atılmadı?   Nevşehir kamuoyunun her köşesinde, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’un partiden ihraç edilmesinin ardından hiçbir işlem yapılmaması konusu konuşulurken yetkililerden herhangi bir açıklama yapılacak mı yapılmayacak mı merak konusu olmaya devam ediyor. 
AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş halen sessizliğini koruyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ ile bağlantılı olduğu için ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş halen sessizliğini koruyor.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından FETÖ/PDY bağlantılı olması nedeniyle partiden ihraç edilen Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş aradan geçen zaman zarfında halen kamu oyuna bir açıklamada bulunmaması kafalarda soru işareti bırakıyor. Erdoğmuş bazı basın yayın kuruluşlarına haber servisi yaptırmış ve kendisi hakkında çıkan haberler ve iddialar konusunda bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtmişti. Aradan geçen zaman içerisinde ise Nevşehir kamuoyu ne Ali Erdoğmuş’un yüzünü görebildi nede hakkında çıkan iddialar konusunda bir açıklamasını okuyabildi.

 

Herkesin unuttuğu bu önemli gelişmeyi www.lalehaber.com haber sitesi olarak unutmuyor ve gerçekleri gün yüzüne çıkması için araştırmalarımıza devam ediyoruz.

 

Erdoğmuş’a yakınlığı ile bilinen bazı kimselerin bu işde suçlu olarak gördükleri İl Başkanı,Ak Partili yöneticiler ve Milletvekillerine karşı evraklar hazırladığı ve bu evrakları da AK Parti Genel merkezine ilettiği öğrenildi.

 

Böyle bir konu var ise Erdoğmuş, Avukatı ve beraberindekiler neden çıkıp ortaya böyle bir şey yok bizim FETÖ ile bağlantımız yok diyemiyor?  Aynı zamanda çeşitli dedikodular üreterek Nevşehir kamuoyunu yanıltmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulunduğunu öğrenmiş olduğumuz Erdoğmuş ve beraberindekilerin neden gerçekleri gün yüzüne çıkartmak ve kamuoyu ile paylaşmaktan kaçtıkları merak ediliyor.

 

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ise AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’ye deklare edilen FETÖ/PDY bağlantılı olması gerekçesiyle partiden ihraç edilen isim olan Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş için herhangi bir çalışma ve soruşturma başlattı mı? Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ’nün okulları ile ilgili bile olsa herhangi bir soruşturma açmaktan kaçınmazken Erdoğmuş hakkında aradan geçen onca zamana rağmen neden hiçbir somut adım atılmadı?

 

Nevşehir kamuoyunun her köşesinde, Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’un partiden ihraç edilmesinin ardından hiçbir işlem yapılmaması konusu konuşulurken yetkililerden herhangi bir açıklama yapılacak mı yapılmayacak mı merak konusu olmaya devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.