MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mustafa Ünlüer, Nevşehir halkına teşekkür etti

SPOR 06.05.2020 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mustafa Ünlüer, Nevşehir halkına teşekkür etti

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü 9 yıldır başarı ile sürdüren Mustafa Ünlüer, bugüne kadar kendisine destek veren tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.
  Nevşehir’de 9 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini sürdüren ve Nevşehir’e bir çok hizmet kazandırılmasına vesile olan Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada kendisine desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.   Ünlüer, “Yaklaşık 9 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevim boyunca milletimize kaliteli, verimli ve çağa uygun bir hizmet sunmak anlayışıyla; her zaman özverili ve dürüst olarak, konumum neyi gerektiriyorsa onu yaparak hizmet etmeye çalıştım. Bu süreçte bana ve Nevşehir’e her zaman desteklerini sunan başta Sayın Bakanım M. Muharrem Kasapoğlu'na, bakanlığımızın değerli büyüklerine ve Nevşehir’de destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bir Vatansever olarak memleketin her karış toprağını hizmete ve çalışmaya değer gördük ve çalıştığımız hiçbir memleket için de emeğimizi esirgemedik. Lakin son dönemde şahsıma ve kurumuma yönelik basında  ve sosyal medyada yer alan bütünüyle gerçek dışı ve mesnetsiz iddialar,  hakaret ve iftira içerikli yazılar, tarafımca ibretle ve hayretle karşılanmıştır ama meyve veren ağacın taşlandığı da yüzyıllar öncesinden görülmüş bir gerçektir.  Küçük, büyük demeden tesislerimizi doldurup spor yapan halkımızın bu iddia ve iftiralara zerre itibar etmediğini görmek yaptığımız hizmetlerin bize geri döndüğünü göstermiştir ve gerisi de çok önemli değildir.  Bu süreçte bana destek veren başta ilkeli ve dürüst siz basın mensuplarımıza, her zaman yanımda duran Aileme, Mesai Arkadaşlarıma , Dostlarıma , ASKF Ailesine ,Spor Camiasına, bizi bilen, tanıyan, seven Nevşehir halkına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Devlet işinde süreklilik esastır bizim bıraktığımız yerden bir başkasının devam edeceği gibi biz de çalışmaya başka şehirlerde ve başka konumlarda devam edeceğiz inşallah” dedi.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mustafa Ünlüer’in 9 yıldır görev yaptığı süre içerisinde Nevşehir’e kazandırılan yatırımlar;   Nevşehir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu   Nevşehir Gençlik   Nevşehir Sporcu Fabrikası   Kozaklı Spor Salonu   Nevşehir Merkez Soyunma Odası ve Tribün Yenilenmesi   Kapalı Tenis Kortu   Damat İbrahim Paşa Spor Salonu Bakım Onarım   Spor Kompleksi Çevre Düzenlemesi   Hacıbektaş Sentetik Saha   Hacıbektaş Spor Salonu Bakım Onarım   Ürgüp Spor Salonu Bakım Onarım   Gülşehir Spor Salonu Bakım Onarım-Çevre Düzenlemesi   Ürgüp Gençlik Merkezi   Acıgöl Spor Salonu   Acıgöl Gençlik Merkezi   Gülşehir Gençlik Merkezi   Derinkuyu Suvermez  Tribün   Nevşehir Kapadokya Kız Yurdu   Derinkuyu Soyunma Odası Yapım Çalışmaları Başlanılacaktır   Nevşehir Merkez Kız Yurdu İnşaatı Başlamıştır.   Tartan Pist Yapım Çalışmaları Devam Etmektedir.   Kozaklı Yurt Bakım Onarım ve Tefrişat İçin Ödenek Gelmiş Olup Çalışmalara Başlanılacaktır.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü 9 yıldır başarı ile sürdüren Mustafa Ünlüer, bugüne kadar kendisine destek veren tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Nevşehir’de 9 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini sürdüren ve Nevşehir’e bir çok hizmet kazandırılmasına vesile olan Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada kendisine desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Ünlüer, “Yaklaşık 9 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevim boyunca milletimize kaliteli, verimli ve çağa uygun bir hizmet sunmak anlayışıyla; her zaman özverili ve dürüst olarak, konumum neyi gerektiriyorsa onu yaparak hizmet etmeye çalıştım. Bu süreçte bana ve Nevşehir’e her zaman desteklerini sunan başta Sayın Bakanım M. Muharrem Kasapoğlu'na, bakanlığımızın değerli büyüklerine ve Nevşehir’de destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bir Vatansever olarak memleketin her karış toprağını hizmete ve çalışmaya değer gördük ve çalıştığımız hiçbir memleket için de emeğimizi esirgemedik. Lakin son dönemde şahsıma ve kurumuma yönelik basında  ve sosyal medyada yer alan bütünüyle gerçek dışı ve mesnetsiz iddialar,  hakaret ve iftira içerikli yazılar, tarafımca ibretle ve hayretle karşılanmıştır ama meyve veren ağacın taşlandığı da yüzyıllar öncesinden görülmüş bir gerçektir.  Küçük, büyük demeden tesislerimizi doldurup spor yapan halkımızın bu iddia ve iftiralara zerre itibar etmediğini görmek yaptığımız hizmetlerin bize geri döndüğünü göstermiştir ve gerisi de çok önemli değildir.  Bu süreçte bana destek veren başta ilkeli ve dürüst siz basın mensuplarımıza, her zaman yanımda duran Aileme, Mesai Arkadaşlarıma , Dostlarıma , ASKF Ailesine ,Spor Camiasına, bizi bilen, tanıyan, seven Nevşehir halkına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Devlet işinde süreklilik esastır bizim bıraktığımız yerden bir başkasının devam edeceği gibi biz de çalışmaya başka şehirlerde ve başka konumlarda devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mustafa Ünlüer’in 9 yıldır görev yaptığı süre içerisinde Nevşehir’e kazandırılan yatırımlar;

 

Nevşehir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

 

Nevşehir Gençlik

 

Nevşehir Sporcu Fabrikası

 

Kozaklı Spor Salonu

 

Nevşehir Merkez Soyunma Odası ve Tribün Yenilenmesi

 

Kapalı Tenis Kortu

 

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu Bakım Onarım

 

Spor Kompleksi Çevre Düzenlemesi

 

Hacıbektaş Sentetik Saha

 

Hacıbektaş Spor Salonu Bakım Onarım

 

Ürgüp Spor Salonu Bakım Onarım

 

Gülşehir Spor Salonu Bakım Onarım-Çevre Düzenlemesi

 

Ürgüp Gençlik Merkezi

 

Acıgöl Spor Salonu

 

Acıgöl Gençlik Merkezi

 

Gülşehir Gençlik Merkezi

 

Derinkuyu Suvermez  Tribün

 

Nevşehir Kapadokya Kız Yurdu

 

Derinkuyu Soyunma Odası Yapım Çalışmaları Başlanılacaktır

 

Nevşehir Merkez Kız Yurdu İnşaatı Başlamıştır.

 

Tartan Pist Yapım Çalışmaları Devam Etmektedir.

 

Kozaklı Yurt Bakım Onarım ve Tefrişat İçin Ödenek Gelmiş Olup Çalışmalara Başlanılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.