Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mürsel Mert’ten LGS mesajı

EĞİTİM 19.06.2020 - 14:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Mürsel Mert’ten LGS mesajı

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert, 20.06.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için bir mesaj yayınladı.
    Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, 20.06.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için bir mesaj yayınladı.   Mert, mesajında:   “Saygıdeğer Veliler, Kıymetli Öğrenciler;      Uzun ve yorucu geçen bir sürecin ardından LGS maratonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. LGS’ye girecek olan tüm öğrencilerimiz, önümüzdeki yıldan itibaren lise sıralarında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecekler. Bizler de Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak sizlerle buluşacağımız günü iple çekiyoruz.  94’lük üniversite yerleştirme oranına, Nevşehir’in en büyük ve öğrencilere eğitim-öğretim adına her imkânı eksiksiz bir biçimde sunan kampüsüne, her biri alanında uzman, okul ve dershane deneyimi bulunan bölgenin lider eğitim kadrosuna sahip kurumumuzda sizlerin eğitim-öğretim hayatına katkı sağlayabilmek adına tüm enerjimizle sizleri bekliyoruz. Göstermiş olduğunuz emeklerin karşılığını eksiksiz biçimde alabilmeniz duası ile LGS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize kendi adıma ve kurumum adına en kalbi duygularla başarılar diliyorum.” dedi.    
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert, 20.06.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için bir mesaj yayınladı.

 

 

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, 20.06.2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için bir mesaj yayınladı.

 

Mert, mesajında:
 

“Saygıdeğer Veliler, Kıymetli Öğrenciler;


     Uzun ve yorucu geçen bir sürecin ardından LGS maratonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. LGS’ye girecek olan tüm öğrencilerimiz, önümüzdeki yıldan itibaren lise sıralarında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecekler. Bizler de Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak sizlerle buluşacağımız günü iple çekiyoruz.  94’lük üniversite yerleştirme oranına, Nevşehir’in en büyük ve öğrencilere eğitim-öğretim adına her imkânı eksiksiz bir biçimde sunan kampüsüne, her biri alanında uzman, okul ve dershane deneyimi bulunan bölgenin lider eğitim kadrosuna sahip kurumumuzda sizlerin eğitim-öğretim hayatına katkı sağlayabilmek adına tüm enerjimizle sizleri bekliyoruz. Göstermiş olduğunuz emeklerin karşılığını eksiksiz biçimde alabilmeniz duası ile LGS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize kendi adıma ve kurumum adına en kalbi duygularla başarılar diliyorum.” dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.