Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtarlar toplantısı Çakıllı köyünde yapıldı

İLÇELER 07.08.2020 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Muhtarlar toplantısı Çakıllı köyünde yapıldı

Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'nun başkanlık ettiği Muhtarlar Toplantısı Koronavirüs önlemleri alınarak Çakıllı Köyünde gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'nun başkanlık ettiği Muhtarlar Toplantısı Koronavirüs önlemleri alınarak Çakıllı Köyünde gerçekleştirildi.    Toplantıda; Köy ve Mahalle muhtarlarının istek, şikayet ve önerileri dinlendi. Koronavirüs (Covid-19) salgını hakkında alınan tedbirler ve önlemler kapsamında bilgi alış verişi yapıldı.    Koronavirüsle mücadele süresinde başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Mahalle ve Köy muhtarları, İlçe Kaymakamı Mert Kumcu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 
Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'nun başkanlık ettiği Muhtarlar Toplantısı Koronavirüs önlemleri alınarak Çakıllı Köyünde gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu'nun başkanlık ettiği Muhtarlar Toplantısı Koronavirüs önlemleri alınarak Çakıllı Köyünde gerçekleştirildi. 

 

Toplantıda; Köy ve Mahalle muhtarlarının istek, şikayet ve önerileri dinlendi. Koronavirüs (Covid-19) salgını hakkında alınan tedbirler ve önlemler kapsamında bilgi alış verişi yapıldı. 

 

Koronavirüsle mücadele süresinde başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Mahalle ve Köy muhtarları, İlçe Kaymakamı Mert Kumcu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.