MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhammet Çömce'den İddialara Jet Cevap

SAĞLIK 27.10.2016 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Muhammet Çömce'den İddialara Jet Cevap

Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce'den jet yanıt.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce'den jet yanıt.    Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce , Nevşehirde takip eden değil takip edilen sitesi olan Lale Haberin Sağlıkta Varan 4 olarak haberleştirdiği haberimize yanıt verdi.   Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce yaptığı açıklamada ; 26.10.2016 tarihinde yerel gazetede adı geçen Dr. Bayram Uğurlu, 28.07.2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından FETÖ/PDY kapsamında açığa alınmıştır.   Aynı tarihte Cumhuriyet Savcılığına konu ile ilgi yazılı bilgi verilmiştir.   02.09.2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından tekrar göreve iade edilmiştir. Şahsın açığa alınması ve tekrar göreve iadesinde Kamu Hastaneleri Birliğimizin ve Şahsımın herhangi bir tasarrufu olmamıştır.   18.08.2016 tarihinde kişi ile alakalı, Kamu Hastaneleri Birliğimiz tarafından Valilik Makamı onayıyla idari Soruşturma başlatılmıştır. İdari soruşturma bağımsız bir komisyon tarafından yapılmaya devam etmektedir.     Açığa alınan Personellerle ilgili her türlü bilgi ve belge Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Valiliği OHAL’e bilgi iletilmiştir. Kamu Oyuna Saygı ile Duyurulur. denildi.   Bu açıklama sonrası Nevşehir Valiliği ve Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Nevşehir Cumhuriyet Başvcılığının nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.    BU HABERİMİZE KİM YANIT VERECEK EN UFAK AYRINTIYI DEĞERLENDİREREK ADLİ SORUŞTURMA VE TUTUKLAMA YAPANLAR ŞİMDİ NE YAPACAK.    Nevşehir Adliye ayağında hala FETÖ kırıntıları var mı ?    Gerçekten Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce, Eski Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PYD çalışan personeller hakkında fikir veririken yetkisi olduğu konularda imza ve bilgi paylaşımları yaparken bu doktor hakkında nasıl bir rapor sundular.    Halen açıkta olan iftira atıldığı herkesce dile getirilen Eski Sağlık Müdür Mahmut Aydın, doktor olarak bile neden göreve dönmedi. Para yatırdığı net olan ve tespit edilen kişi neden görevde ? Nevşehir Valiliği OHAL olarka duruma el koyup gerekeni yapacağı Lale Haber olarak düşünüyoruz.    Nevşehir Milletvekilllerinin derhal bu konu hakkında gerekli araştırma işlemleri yapmasını talep ediyoruz. Başka bir Nevşehir yok ! Bu vatan bizim lütfen ülkemize sahip çıktığımız gibi Mustafa  Kemal Atatürk'ün Vatanını en iyi seven işi en doğru yapandır sözünde olduğu gibi işimizi severek doğru yapılmasını istiyoruz.    Lale Haber olarak Nevşehirde Medya da artık her şeyin eskisi gibi olmadığını bilinmesini istiyoruz !      VARAN 4 Haberini Okumak İçin TIKLAYIN         
Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce'den jet yanıt.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce'den jet yanıt. 

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce , Nevşehirde takip eden değil takip edilen sitesi olan Lale Haberin Sağlıkta Varan 4 olarak haberleştirdiği haberimize yanıt verdi.

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce yaptığı açıklamada ; 26.10.2016 tarihinde yerel gazetede adı geçen Dr. Bayram Uğurlu, 28.07.2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından FETÖ/PDY kapsamında açığa alınmıştır.

 

Aynı tarihte Cumhuriyet Savcılığına konu ile ilgi yazılı bilgi verilmiştir.

 

02.09.2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından tekrar göreve iade edilmiştir. Şahsın açığa alınması ve tekrar göreve iadesinde Kamu Hastaneleri Birliğimizin ve Şahsımın herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

 

18.08.2016 tarihinde kişi ile alakalı, Kamu Hastaneleri Birliğimiz tarafından Valilik Makamı onayıyla idari Soruşturma başlatılmıştır. İdari soruşturma bağımsız bir komisyon tarafından yapılmaya devam etmektedir.

 

 

Açığa alınan Personellerle ilgili her türlü bilgi ve belge Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Valiliği OHAL’e bilgi iletilmiştir. Kamu Oyuna Saygı ile Duyurulur. denildi.

 

Bu açıklama sonrası Nevşehir Valiliği ve Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Nevşehir Cumhuriyet Başvcılığının nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. 

 

BU HABERİMİZE KİM YANIT VERECEK EN UFAK AYRINTIYI DEĞERLENDİREREK ADLİ SORUŞTURMA VE TUTUKLAMA YAPANLAR ŞİMDİ NE YAPACAK. 

 

Nevşehir Adliye ayağında hala FETÖ kırıntıları var mı ? 

 

Gerçekten Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömce, Eski Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PYD çalışan personeller hakkında fikir veririken yetkisi olduğu konularda imza ve bilgi paylaşımları yaparken bu doktor hakkında nasıl bir rapor sundular. 

 

Halen açıkta olan iftira atıldığı herkesce dile getirilen Eski Sağlık Müdür Mahmut Aydın, doktor olarak bile neden göreve dönmedi. Para yatırdığı net olan ve tespit edilen kişi neden görevde ? Nevşehir Valiliği OHAL olarka duruma el koyup gerekeni yapacağı Lale Haber olarak düşünüyoruz. 

 

Nevşehir Milletvekilllerinin derhal bu konu hakkında gerekli araştırma işlemleri yapmasını talep ediyoruz. Başka bir Nevşehir yok ! Bu vatan bizim lütfen ülkemize sahip çıktığımız gibi Mustafa  Kemal Atatürk'ün Vatanını en iyi seven işi en doğru yapandır sözünde olduğu gibi işimizi severek doğru yapılmasını istiyoruz. 

 

Lale Haber olarak Nevşehirde Medya da artık her şeyin eskisi gibi olmadığını bilinmesini istiyoruz ! 

 

 

VARAN 4 Haberini Okumak İçin TIKLAYIN 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.