Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Öğrenciler Mehmetçiğe Dualı Mektup Gönderdi

EĞİTİM 07.03.2018 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Öğrenciler Mehmetçiğe Dualı Mektup Gönderdi

Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu öğrencileri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için dualı mektuplar gönderildi.
  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu öğrencileri tarafından duygu dolu mektuplar yazılırken öğrenciler mektupların yan sıra yanlarında getirdikleri Ayetel Kürsi yazılı kağıtları da mektup zarflarının içerisine koyarak gönderdiler.  Mehmetçikler için duygu dolu mektuplar yazan ilkokul 4.sınıf öğrencilerinden Şevval Hazan Cantekin, Mehmetçiklerimizi çok seviyoruz derken Ezgi Yırtıcı isimli öğrenci de, ‘Mehmetçikler bizim için orada ailenizden, sevdiklerinizden ayrılıp vatanımızı koruyorsunuz. Size çok teşekkür ederiz’ dedi. Yine Mehmetçikler için mektup yazan İrem nur Filizkesen isimli öğrenci de bizler evlerimizde rahat uyuyalım diye askerlerimiz bizler için mücadele ediyorlar. Onlara Nevşehir’den kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz dedi.   20 Temmuz İlkokul Müdürü Osman Göktaş ise yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz yazmış oldukları mektuplar ile tüm Türk halkının adeta tercümanı olmuşlardır dedi. Göktaş, “Öğrencilerimiz yazmış oldukları mektuplar ile duygularını ifade ettiler. Öğrencilerimiz alında tüm Türk milletinin duygularını yazdıkları mektuplarında ifade ettiler. Türk milleti doğuştan askerdir. Biz hepimiz heran için Afrin’e gideriz bir başka yere de gideriz. Önemli olan ülkemizin bekasıdır. Mehmetçiklerimizin ve ordumuzun her zaman arkasındayız. Biz Müslüman bir milletiz. Öğrencilerimiz de bunu belirtti. Bizim imanımız güçlüdür ve bizimde aldığımız güç buradan geliyor. Öğrencilerimizde bunları bildiği için Mehmetçiğimize dualı mektup gönderdiler. Onları da böylesine düşünceleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.
Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu öğrencileri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için dualı mektuplar gönderildi.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için Nevşehir 20 Temmuz İlkokulu öğrencileri tarafından duygu dolu mektuplar yazılırken öğrenciler mektupların yan sıra yanlarında getirdikleri Ayetel Kürsi yazılı kağıtları da mektup zarflarının içerisine koyarak gönderdiler.  Mehmetçikler için duygu dolu mektuplar yazan ilkokul 4.sınıf öğrencilerinden Şevval Hazan Cantekin, Mehmetçiklerimizi çok seviyoruz derken Ezgi Yırtıcı isimli öğrenci de, ‘Mehmetçikler bizim için orada ailenizden, sevdiklerinizden ayrılıp vatanımızı koruyorsunuz. Size çok teşekkür ederiz’ dedi. Yine Mehmetçikler için mektup yazan İrem nur Filizkesen isimli öğrenci de bizler evlerimizde rahat uyuyalım diye askerlerimiz bizler için mücadele ediyorlar. Onlara Nevşehir’den kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz dedi.

 

20 Temmuz İlkokul Müdürü Osman Göktaş ise yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz yazmış oldukları mektuplar ile tüm Türk halkının adeta tercümanı olmuşlardır dedi. Göktaş, “Öğrencilerimiz yazmış oldukları mektuplar ile duygularını ifade ettiler. Öğrencilerimiz alında tüm Türk milletinin duygularını yazdıkları mektuplarında ifade ettiler. Türk milleti doğuştan askerdir. Biz hepimiz heran için Afrin’e gideriz bir başka yere de gideriz. Önemli olan ülkemizin bekasıdır. Mehmetçiklerimizin ve ordumuzun her zaman arkasındayız. Biz Müslüman bir milletiz. Öğrencilerimiz de bunu belirtti. Bizim imanımız güçlüdür ve bizimde aldığımız güç buradan geliyor. Öğrencilerimizde bunları bildiği için Mehmetçiğimize dualı mektup gönderdiler. Onları da böylesine düşünceleri için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.