Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi

GÜNCEL 16.07.2020 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde Nevşehir Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi.
  NEVŞEHİR(MHA) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde Nevşehir Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi.   60 dolayında sivil toplum kuruluşunun üyesi bulunduğu Milli İrade Platformu 15 Temmuz Çarşamba gecesi 03.00 - 04.00 saatleri arasında nöbetteydi.   Platform Sözcüsü Mustafa Özdemir, hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde de 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününde milli iradeye sahip çıkmaya devam ettiklerini belirtirken, hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı ömürler dilediklerini belirtti.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde Nevşehir Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde Nevşehir Milli İrade Platformu demokrasi nöbetindeydi.

 

60 dolayında sivil toplum kuruluşunun üyesi bulunduğu Milli İrade Platformu 15 Temmuz Çarşamba gecesi 03.00 - 04.00 saatleri arasında nöbetteydi.

 

Platform Sözcüsü Mustafa Özdemir, hain darbe girişiminin 4. yıldönümünde de 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününde milli iradeye sahip çıkmaya devam ettiklerini belirtirken, hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı ömürler dilediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.