MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Gizligider, Çayiçi Köyünü Ziyaret Etti

SİYASET 26.09.2016 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Gizligider, Çayiçi Köyünü Ziyaret Etti

NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti. Çayiçi köyünde bugüne kadar yapılan çalışmaları yerinde inceleyen milletvekili Ebubekir Gizligider burada köylülerin istek ve taleplerini dinlerken istenilen çalışmaların yine en kısa zamanda köye kazandırılacağını sözünü verdi. Çayiçi köyü muhtarı Durdu Öcal ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’e ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’e teşekkür etti. Muhtar Durdu Öcal, “ Sayın vekilim öncelikle köyümüzü ziyaret etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bizler Çayiçi köyü olarak bugüne kadar yapılan hizmetlerin bir çoğu için teşekkür ederiz. Ancak köyümüzün bir de içme suyu ihtiyacı bulunuyor. Bu konuda da sizlerin desteklerini bekliyoruz. İnanıyoruz ki en kısa zamanda bu sorunumuz da sizlerin destekleri ile çözüme kavuşacaktır” dedi. 
NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(İHA)- AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi köyünü ziyaret etti. Çayiçi köyünde bugüne kadar yapılan çalışmaları yerinde inceleyen milletvekili Ebubekir Gizligider burada köylülerin istek ve taleplerini dinlerken istenilen çalışmaların yine en kısa zamanda köye kazandırılacağını sözünü verdi.

Çayiçi köyü muhtarı Durdu Öcal ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’e ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’e teşekkür etti. Muhtar Durdu Öcal, “ Sayın vekilim öncelikle köyümüzü ziyaret etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bizler Çayiçi köyü olarak bugüne kadar yapılan hizmetlerin bir çoğu için teşekkür ederiz. Ancak köyümüzün bir de içme suyu ihtiyacı bulunuyor. Bu konuda da sizlerin desteklerini bekliyoruz. İnanıyoruz ki en kısa zamanda bu sorunumuz da sizlerin destekleri ile çözüme kavuşacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.