Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol Kimdir?

SİYASET 22.05.2018 - 01:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol Kimdir?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Nevşehir milletvekili birincisi sıra adayı olarak Mehmet Varol gösterildi.
  MHP’nin 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Mehmet Varol 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehir milletvekili olarak seçilmiş ancak 1 Kasım erken seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmiş olsa da seçimi kaybetmişti.   Mehmet Varol Kimdir?   Mehmet Varol, 04 Eylül 1964 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.   1983 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başladı ve 1987 yılında mezun oldu.   1990 yılında Özel Eğitimci olarak meslek hayatına atıldı. Nevşehir’de bulunan spor kulüplerinde ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticilik yaptı. Milli Eğitim Kurumlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği’nde uzun süre başkanlık yaptı.   2003-2011 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yaptı. Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.   Kendisine ait eğitim kurumlarında kurucu olarak meslek hayatına devam eden Mehmet VAROL, Arapça, Farsça ve İngilizce bilmektedir.   30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Nevşehir Belediye Başkan Adayı oldu.   7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Nevşehir Milletvekili Adayı oldu ve 1. sıradan milletvekili seçildi.   Mehmet Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Nevşehir milletvekili birincisi sıra adayı olarak Mehmet Varol gösterildi.

 

MHP’nin 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Mehmet Varol 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehir milletvekili olarak seçilmiş ancak 1 Kasım erken seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmiş olsa da seçimi kaybetmişti.

 

Mehmet Varol Kimdir?

 

Mehmet Varol, 04 Eylül 1964 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.

 

1983 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başladı ve 1987 yılında mezun oldu.

 

1990 yılında Özel Eğitimci olarak meslek hayatına atıldı. Nevşehir’de bulunan spor kulüplerinde ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticilik yaptı. Milli Eğitim Kurumlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği’nde uzun süre başkanlık yaptı.

 

2003-2011 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yaptı. Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

 

Kendisine ait eğitim kurumlarında kurucu olarak meslek hayatına devam eden Mehmet VAROL, Arapça, Farsça ve İngilizce bilmektedir.

 

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Nevşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

 

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Nevşehir Milletvekili Adayı oldu ve 1. sıradan milletvekili seçildi.

 

Mehmet Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.