Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Milletvekili Adayı Fazlı Koç Kimdir?

SİYASET 22.05.2018 - 01:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Milletvekili Adayı Fazlı Koç Kimdir?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Nevşehir üçüncü sıra milletvekili adayı olarak Avukat Fazlı Koç gösterildi.
  MHP Nevşehir 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Avukat Fazlı Koç 2015 seçimlerinde de aday adayı olmuş ancak partisinin genel merkezi tarafından aday gösterilmemişti. Aday gösterilmedikten sonra da seçimlerde aralıksız çalışarak milletvekili adaylarına destek olan Avukat Fazlı Koç aktif siyasetin her zaman içerisinde olmasıyla dikkatlerden kaçmadı. Koç son olarak 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde MHP’den 3.sıra milletvekili adayı gösterildi.   Fazlı Koç Kimdir?   MHP milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç, 1979 doğumlu. Nevşehir Anadolu Lisesi mezunu olan Avukat Fazlı Koç, önce Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde sömestri eğitimi gördü. Koç daha sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Şeref Listesinde 3.20 genel ortalama ile mezun oldu. Koç, askerliğini 54. Mekanize Piyade Taburunda yaptı.  Mesleği üzerine İstanbul’da ve Nevşehir’de etkin çalışmalar yürüten Avukat Fazlı Koç Nevşehir Barosuna kayıtlı ve hem İngilizce hem de Almanca biliyor.  MHP Nevşehir milletvekili adayı Av. Fazlı Koç evli ve 2 çocuk babası.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Nevşehir üçüncü sıra milletvekili adayı olarak Avukat Fazlı Koç gösterildi.

 

MHP Nevşehir 3.sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Avukat Fazlı Koç 2015 seçimlerinde de aday adayı olmuş ancak partisinin genel merkezi tarafından aday gösterilmemişti. Aday gösterilmedikten sonra da seçimlerde aralıksız çalışarak milletvekili adaylarına destek olan Avukat Fazlı Koç aktif siyasetin her zaman içerisinde olmasıyla dikkatlerden kaçmadı. Koç son olarak 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerde MHP’den 3.sıra milletvekili adayı gösterildi.

 

Fazlı Koç Kimdir?
 

MHP milletvekili aday adayı Av. Fazlı Koç, 1979 doğumlu. Nevşehir Anadolu Lisesi mezunu olan Avukat Fazlı Koç, önce Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde sömestri eğitimi gördü.

Koç daha sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Şeref Listesinde 3.20 genel ortalama ile mezun oldu. Koç, askerliğini 54. Mekanize Piyade Taburunda yaptı. 

Mesleği üzerine İstanbul’da ve Nevşehir’de etkin çalışmalar yürüten Avukat Fazlı Koç Nevşehir Barosuna kayıtlı ve hem İngilizce hem de Almanca biliyor. 

MHP Nevşehir milletvekili adayı Av. Fazlı Koç evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.