Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’li Belde Belediye Başkanları, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

SİYASET 02.05.2019 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’li Belde Belediye Başkanları, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında belde belediye başkanları Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
  MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında oluşan heyette Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Vali Aktaş’ a, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, beldelerin durumu ile ilgili bilgiler verdi ve istişarelerde bulunuldu.   Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye başkanlığına yeni seçilen başkanları kutladı ve işlerinde kolaylıklar diledi.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında belde belediye başkanları Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında oluşan heyette Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Vali Aktaş’ a, kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, beldelerin durumu ile ilgili bilgiler verdi ve istişarelerde bulunuldu.

 

Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye başkanlığına yeni seçilen başkanları kutladı ve işlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.