MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya’dan Kandil ve Türkçülük Günü Mesajı

SİYASET 02.05.2016 - 19:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı Kaya’dan Kandil ve Türkçülük Günü Mesajı

Nevşehir MHP (Milliyetçi Harekat Partisi) İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
Nevşehir MHP (Milliyetçi Harekat Partisi) İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.   Başkan Kaya, mesajında; “Miraç insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Feyizli ve bereketli mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor. Nevşehir ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum” ifadelerini kullandı.      3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bayramıdır. 3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bayraklaşan harekâtıdır diyen Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya," Aynı ırka mensup aynı dili konuşan ayna tasayı paylaşmış, aynı inançta bütünleşmiş olan bu büyük milletin birlik ve beraberliği ben Türküm diyen herkese huzur verir. Sadece Türkçü oldukları ve Türk Budunu’nu uyandırmaya çalıştıkları için o güne kadar görülmemiş işkencelere maruz bırakılan ve sonrasında yıllarca hapse mahkum edilen büyük Türkçüler, hapisten çıktıktan sonra da ülkü uğrunda savaşmaya devam etmişlerdir. Bugün, Türkiye’yi gönülden sevmeyen ve hatta Türk soylu olmayan bazı kişilerce, bir Türk devleti olan Türkiye batağa sürüklenmektedir. Vatanseverler ve Türkçüler “ırkçı” ilan edilip, Türkler üzerinde oyunlar oynanmakta ve Başbuğ Atatürk‘ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ayaklara düşürülmeye çalışılmaktadır. Biz Türk gençlerini bu kutlu ülküde topladığın için sana gönülden bağlı olan biz genç bozkurtlar, senin bayrağını dalgalandırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. "dedi    
Nevşehir MHP (Milliyetçi Harekat Partisi) İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Nevşehir MHP (Milliyetçi Harekat Partisi) İl Başkanı İlhan Kaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

 

Başkan Kaya, mesajında; “Miraç insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Feyizli ve bereketli mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor. Nevşehir ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bayramıdır. 3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bayraklaşan harekâtıdır diyen Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya," Aynı ırka mensup aynı dili konuşan ayna tasayı paylaşmış, aynı inançta bütünleşmiş olan bu büyük milletin birlik ve beraberliği ben Türküm diyen herkese huzur verir. Sadece Türkçü oldukları ve Türk Budunu’nu uyandırmaya çalıştıkları için o güne kadar görülmemiş işkencelere maruz bırakılan ve sonrasında yıllarca hapse mahkum edilen büyük Türkçüler, hapisten çıktıktan sonra da ülkü uğrunda savaşmaya devam etmişlerdir. Bugün, Türkiye’yi gönülden sevmeyen ve hatta Türk soylu olmayan bazı kişilerce, bir Türk devleti olan Türkiye batağa sürüklenmektedir. Vatanseverler ve Türkçüler “ırkçı” ilan edilip, Türkler üzerinde oyunlar oynanmakta ve Başbuğ Atatürk‘ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ayaklara düşürülmeye çalışılmaktadır. Biz Türk gençlerini bu kutlu ülküde topladığın için sana gönülden bağlı olan biz genç bozkurtlar, senin bayrağını dalgalandırmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. "dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.