MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP İl Başkanı Kaya Basını Unutmadı

SİYASET 24.07.2017 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP İl Başkanı Kaya Basını Unutmadı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.   Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğuna dikkat çeken Kaya, Nevşehir’de görev yapan tüm basın yayın kuruluşları mensuplarının ekonomik ve sosyal alanlarda daha iyi koşullarda mesleklerini icra etmeleri temennisinde bulundu.    MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, basın camiamızın tüm mensuplarına sevgi ve selamlarımızı sunuyorum” dedi.   
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

 

Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğuna dikkat çeken Kaya, Nevşehir’de görev yapan tüm basın yayın kuruluşları mensuplarının ekonomik ve sosyal alanlarda daha iyi koşullarda mesleklerini icra etmeleri temennisinde bulundu. 

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, basın camiamızın tüm mensuplarına sevgi ve selamlarımızı sunuyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.