Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Merkez İlçe köylerinin kilitli parke taşı ihalesi yapıldı

NEVŞEHİR 14.07.2020 - 20:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Merkez İlçe köylerinin kilitli parke taşı ihalesi yapıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in başkanlığında, Merkez İlçe Köylerinin Kilitli Parke Taşı İhalesi yapıldı.
  Nevşehir Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce 2020 yılı KÖYDES Projesinden merkez ilçe köylerine Kilitli Taş ve Bordür yapım işlerinin ihalesi yapıldı.   Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, birlik üyeleri; Haydar Çiftçi, İbrahim Taşdemir ile Hasan Çelik ve ihaleye katılacak olan firma sahipleri katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in başkanlığında, Merkez İlçe Köylerinin Kilitli Parke Taşı İhalesi yapıldı.

 

Nevşehir Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce 2020 yılı KÖYDES Projesinden merkez ilçe köylerine Kilitli Taş ve Bordür yapım işlerinin ihalesi yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, birlik üyeleri; Haydar Çiftçi, İbrahim Taşdemir ile Hasan Çelik ve ihaleye katılacak olan firma sahipleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.