MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe sahur meclisi programına katıldı

SİYASET 01.05.2021 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe sahur meclisi programına katıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cihannüma Derneğinin düzenlediği video konferans sohbetine katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cihannüma Derneğinin düzenlediği video konferans sohbetine katıldı.     Sohbet Programını düzenleyen Dernek Başkanı ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Cihannüma Dayanışma ve İş Birliği Derneğimizin video konferans yöntemiyle gerçekleşen Sahur Meclisi Programına İlimizden ve İl dışından olan katılımcılarla birlikte bizde katılım sağladık. İlimizde, Ülkemizde ve Dünyada birliği, dirliği ve kardeşliği arttırarak devam ettirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu güzel programı düzenleyen ve bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımız Ersin Doğan’a teşekkür ederim" dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cihannüma Derneğinin düzenlediği video konferans sohbetine katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cihannüma Derneğinin düzenlediği video konferans sohbetine katıldı.  

 

Sohbet Programını düzenleyen Dernek Başkanı ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Cihannüma Dayanışma ve İş Birliği Derneğimizin video konferans yöntemiyle gerçekleşen Sahur Meclisi Programına İlimizden ve İl dışından olan katılımcılarla birlikte bizde katılım sağladık. İlimizde, Ülkemizde ve Dünyada birliği, dirliği ve kardeşliği arttırarak devam ettirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu güzel programı düzenleyen ve bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımız Ersin Doğan’a teşekkür ederim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.