Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe, Ramazan Bayramını kutladı

SİYASET 24.05.2020 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe, Ramazan Bayramını kutladı

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların bayramını tebrik etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe mesajında, “Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma, paylaşma ve muhabbet yıldızının parladığı bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştık. Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bu duygularla, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer fırsat olmasını diliyor, Nevşehirli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların bayramını tebrik etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe mesajında, “Rahmet, bereket, mağfiret, yardımlaşma, paylaşma ve muhabbet yıldızının parladığı bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi. Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaştık. Böylece Allah’a karşı kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutluluğu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştık.

Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruğa ulaştığı bir bayramı daha idrak ediyoruz. Bu duygularla, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış ve mutluluğun egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların birer fırsat olmasını diliyor, Nevşehirli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.