Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Menekşe'den Kurban Bayramı mesajı

GÜNCEL 31.07.2020 - 00:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Menekşe'den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Menekşe mesajında şunları kaydetti;   Onların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır; fakat O'na sadece sizin takvânız ulaşır. Sizi hidayete erdirdiğinden dolayı Allah'ı büyük tanıyasınız diye O, bu hayvanları böylece sizin istifadenize verdi. (Ey Muhammed!) Güzel davrananları müjdele!   ''Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, idrak edeceğimiz bayramımızın insanların barışına, huzuruna ve yaşanan salgın hastalığın sona ermesine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyor tekrar tüm islam aleminin ve Nevşehirli hemşehrilerimin Mübarek Cuma Gününü ve Kurban Bayramını kutluyorum.''
AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Milletvekili Yücel Menekşe Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Menekşe mesajında şunları kaydetti;

 

Onların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşır; fakat O'na sadece sizin takvânız ulaşır. Sizi hidayete erdirdiğinden dolayı Allah'ı büyük tanıyasınız diye O, bu hayvanları böylece sizin istifadenize verdi. (Ey Muhammed!) Güzel davrananları müjdele!

 

''Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, idrak edeceğimiz bayramımızın insanların barışına, huzuruna ve yaşanan salgın hastalığın sona ermesine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyor tekrar tüm islam aleminin ve Nevşehirli hemşehrilerimin Mübarek Cuma Gününü ve Kurban Bayramını kutluyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.