Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Memleket yansa umurlarında olmaz

SİYASET 03.02.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Memleket yansa umurlarında olmaz

Nevşehir'de belediye başkanı Rasim Arı'nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de belediye başkanı Rasim Arı'nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler.     Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesini sadece bir kaç siyasi parti il başkanı değerlendirebildi. AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit bu isimler arasındaydı.     Ülkenin ve Şehrin gündeminden son derece uzak, adeta tabela siyasetçiliği yürüten partilerin il başkanlarının bu sağduyusuzluğu dikkatlerden kaçmıyor, kaçmayacak.    
Nevşehir'de belediye başkanı Rasim Arı'nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de belediye başkanı Rasim Arı'nın istifasına bile aldırış etmeyen siyasi parti il başkanları şehirde yaşanan gelişmelere olan duyarsızlıklarını bir kez daha gösterdiler.  

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesini sadece bir kaç siyasi parti il başkanı değerlendirebildi. AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İYİ Parti İl Başkanı Ömer Ay, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit bu isimler arasındaydı.  

 

Ülkenin ve Şehrin gündeminden son derece uzak, adeta tabela siyasetçiliği yürüten partilerin il başkanlarının bu sağduyusuzluğu dikkatlerden kaçmıyor, kaçmayacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.