Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mazı köyünü sel vurdu

İLÇELER 19.06.2019 - 10:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Mazı köyünü sel vurdu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köyünde akşam saatlerinde yağan sağanak yağış sel gelmesine neden oldu.
  Nevşehir ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış birçok köyde sele neden olurken bu köylerin başında ise Mazı köyü geldi. Mazı köyünde etkili olan yağış yerleşim yerleri ve ekili arazilere zarar verirken vatandaşlar ise selin izinlerini silmeye çalışıyor.   Mazı köyünde yaşanan sel felaketinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk köyü ziyaret etti. Köylüler ise bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Aktürk belediye ekiplerini köyde adeta seferber ederken yaptığı açıklamada, “Ürgüp’e gelir gelmez Mazı Köyü’müzde yaşanan sel felaketini incelemek üzere harekete geçtik ve yerinde tespitlerde bulunduk. Belediyemizin tüm imkanlarıyla halkımızın yanındayız. Allah afetlerden tüm milletimizi korusun” dedi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köyünde akşam saatlerinde yağan sağanak yağış sel gelmesine neden oldu.

 

Nevşehir ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış birçok köyde sele neden olurken bu köylerin başında ise Mazı köyü geldi. Mazı köyünde etkili olan yağış yerleşim yerleri ve ekili arazilere zarar verirken vatandaşlar ise selin izinlerini silmeye çalışıyor.

 

Mazı köyünde yaşanan sel felaketinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk köyü ziyaret etti. Köylüler ise bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Aktürk belediye ekiplerini köyde adeta seferber ederken yaptığı açıklamada, “Ürgüp’e gelir gelmez Mazı Köyü’müzde yaşanan sel felaketini incelemek üzere harekete geçtik ve yerinde tespitlerde bulunduk. Belediyemizin tüm imkanlarıyla halkımızın yanındayız. Allah afetlerden tüm milletimizi korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.