Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lösev Gençleri Geleneksel Yaz Kampında Ankara’da

KÜLTÜR-SANAT 07.08.2016 - 18:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lösev Gençleri Geleneksel Yaz Kampında Ankara’da

Unutulmayan yazlar vardır. O yazlar hep dostlarla geçer.
Unutulmayan yazlar vardır. O yazlar hep dostlarla geçer.     LÖSEV kocaman bir aile. Aradan geçen 18 senede binlerce lösemili, kanserli çocuk, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çatısında tedavi gördü, maddi ve manevi yardıma ulaştı, moral buldu. Vakfımız ile birlikte çocuklarımız da büyüdü. Bağımızın hiç kopmadığı gençlerimizle etkinliklerimize devam ediyor, birbirimizi asla yalnız bırakmıyoruz.       Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklarımıza hastalıkları boyunca destek olan LÖSEV, sağlıkla büyüyen gençlerini unutmuyor ve onlar için etkinlikler yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen gençler, LÖSEV Köyü’nde unutamayacakları bir yaz kampı ile buluştu.     Yoğun bir programın kendilerini beklediği gençlerimiz koca bir senenin yorgunluğunu Anıtkabir ziyareti, Okçuluk aktivitesi, LÖSEV Çerkeş tesislerinde doğa ile iç içe bir gün, Lösemili Çocuklar Köyü’nde Açık Hava Sineması ve daha birçok aktiviteyi kapsayan etkinliklerle attı. Eğlenirken aynı kaderi paylaşan arkadaşlarını unutmayan kampçılar, yaptıkları hastane ziyaretleri ile kardeşlerinin yanında oldular ve “biz başardık sıra sende” dediler.     Kampa Kayseri’den katılan Ali “Kamp sayesinde diğer illerden gelen arkadaşlarımla kaynaşma fırsatı buldum. Hayatımda ilk defa iyileşecek çocuklar için koli hazırladım. Yaptığımız hastane ziyaretinde orada tedavi gören kardeşlerime moral vermek benim için büyük bir zevkti.” diye konuştu.     Ankara’dan katılan Gülpınar ise “Burada gördüm ki insanlar gerçekten ellerinden geleni yapıp hayat kurtarmaya çalışıyorlar. Hayatımda ilk defa bu kamp sayesinde okçuluk deneyimim oldu. LÖSEV’le hem bilinçlendik hem de yeni insanlarla tanışıp güzel zaman geçirdik.” diyerek duygularını dile getirdiler.
Unutulmayan yazlar vardır. O yazlar hep dostlarla geçer.

Unutulmayan yazlar vardır. O yazlar hep dostlarla geçer.

 

 

LÖSEV kocaman bir aile. Aradan geçen 18 senede binlerce lösemili, kanserli çocuk, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı çatısında tedavi gördü, maddi ve manevi yardıma ulaştı, moral buldu. Vakfımız ile birlikte çocuklarımız da büyüdü. Bağımızın hiç kopmadığı gençlerimizle etkinliklerimize devam ediyor, birbirimizi asla yalnız bırakmıyoruz.

 

 

 

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklarımıza hastalıkları boyunca destek olan LÖSEV, sağlıkla büyüyen gençlerini unutmuyor ve onlar için etkinlikler yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen gençler, LÖSEV Köyü’nde unutamayacakları bir yaz kampı ile buluştu.

 

 

Yoğun bir programın kendilerini beklediği gençlerimiz koca bir senenin yorgunluğunu Anıtkabir ziyareti, Okçuluk aktivitesi, LÖSEV Çerkeş tesislerinde doğa ile iç içe bir gün, Lösemili Çocuklar Köyü’nde Açık Hava Sineması ve daha birçok aktiviteyi kapsayan etkinliklerle attı. Eğlenirken aynı kaderi paylaşan arkadaşlarını unutmayan kampçılar, yaptıkları hastane ziyaretleri ile kardeşlerinin yanında oldular ve “biz başardık sıra sende” dediler.

 

 

Kampa Kayseri’den katılan Ali “Kamp sayesinde diğer illerden gelen arkadaşlarımla kaynaşma fırsatı buldum. Hayatımda ilk defa iyileşecek çocuklar için koli hazırladım. Yaptığımız hastane ziyaretinde orada tedavi gören kardeşlerime moral vermek benim için büyük bir zevkti.” diye konuştu.

 

 

Ankara’dan katılan Gülpınar ise “Burada gördüm ki insanlar gerçekten ellerinden geleni yapıp hayat kurtarmaya çalışıyorlar. Hayatımda ilk defa bu kamp sayesinde okçuluk deneyimim oldu. LÖSEV’le hem bilinçlendik hem de yeni insanlarla tanışıp güzel zaman geçirdik.” diyerek duygularını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.