MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lisanslı sporcu sayısında ilk 10’dayız

SPOR 23.08.2019 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Lisanslı sporcu sayısında ilk 10’dayız

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, lisanslı sporcu sayısı bakımından Nevşehir’in ülke ortalamalarına göre son derece iyi bir yerde bulunduğunun altını çizdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, lisanslı sporcu sayısı bakımından Nevşehir’in ülke ortalamalarına göre son derece iyi bir yerde bulunduğunun altını çizdi.    26 bin dolayında lisanslı sporcusu bulunan Nevşehir’de insanların yaş ortalamalarına göre Spor yapma alışkanlığının oldukça geliştiğini kaydeden Ünlüer, herkes için spor faaliyetlerine katılımında yüksek oluşunun büyük önem arz ettiğini belirtti.  Ünlüer, “İlimiz genelinde şu an itibariyle 26 bin dolayında lisanslı sporcumuz var. Ve bu rakam Türkiye ortalamasına göre büyük bir başarı. Bakanlığımızın verilerine göre nüfus ortalamalarına göre lisanslı sporcu sayısı bakımından Türkiye genelinde ilk 10 il arasındayız” dedi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, lisanslı sporcu sayısı bakımından Nevşehir’in ülke ortalamalarına göre son derece iyi bir yerde bulunduğunun altını çizdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, lisanslı sporcu sayısı bakımından Nevşehir’in ülke ortalamalarına göre son derece iyi bir yerde bulunduğunun altını çizdi. 
 

26 bin dolayında lisanslı sporcusu bulunan Nevşehir’de insanların yaş ortalamalarına göre Spor yapma alışkanlığının oldukça geliştiğini kaydeden Ünlüer, herkes için spor faaliyetlerine katılımında yüksek oluşunun büyük önem arz ettiğini belirtti. 
Ünlüer, “İlimiz genelinde şu an itibariyle 26 bin dolayında lisanslı sporcumuz var. Ve bu rakam Türkiye ortalamasına göre büyük bir başarı. Bakanlığımızın verilerine göre nüfus ortalamalarına göre lisanslı sporcu sayısı bakımından Türkiye genelinde ilk 10 il arasındayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.