MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS ve YKS'de dereceye giren öğrencilere bisiklet

NEVŞEHİR 27.07.2020 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

LGS ve YKS'de dereceye giren öğrencilere bisiklet

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edecek.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edecek.   Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi olarak başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz haftalarda yapılan LGS ve YKS’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren 500 öğrenciye bisiklet hediye edeceklerini açıkladı.   Arı, bisikletlerin dağıtımının önümüzdeki günlerde başlayacaklarını kaydetti.   Nevşehir Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ve eğitim hayatları boyunca her zaman gençlerin yanında yer alarak onlara destek olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Arı: “Gençliğimize değer veriyoruz. Çünkü gençlerimiz, ülkemizin birlik ve beraberliğinin garantisidir. Gençlerimiz, bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda dinamizm ve değişim potansiyelinin de kaynağıdır.” dedi.   YKS öncesinde sınavlara hazırlanan bin 417 lise son sınıf öğrencisine ücretsiz soru bankası seti dağıttıklarını, öğrenciler için kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlediklerini, binlerce öğrenciye kitap hediye ettiklerini, LGS ve YKS öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonu arttıracak etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Arı, öğrencilere bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vereceklerini vurguladı.   Arı: “Gençlerimizin kişisel, bedensel, sosyal, kültürel ve manevi olarak her anlamda gelişimine katkı koymayı hedefliyoruz. Gençlerle ilgili çalışmaların sürekliliğini önemsiyoruz.” diye konuştu.                                                              
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edecek.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edecek.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi olarak başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz haftalarda yapılan LGS ve YKS’de Nevşehir il merkezinde ilk 250 dereceye giren 500 öğrenciye bisiklet hediye edeceklerini açıkladı.

 

Arı, bisikletlerin dağıtımının önümüzdeki günlerde başlayacaklarını kaydetti.

 

Nevşehir Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ve eğitim hayatları boyunca her zaman gençlerin yanında yer alarak onlara destek olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Arı: “Gençliğimize değer veriyoruz. Çünkü gençlerimiz, ülkemizin birlik ve beraberliğinin garantisidir. Gençlerimiz, bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda dinamizm ve değişim potansiyelinin de kaynağıdır.” dedi.

 

YKS öncesinde sınavlara hazırlanan bin 417 lise son sınıf öğrencisine ücretsiz soru bankası seti dağıttıklarını, öğrenciler için kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlediklerini, binlerce öğrenciye kitap hediye ettiklerini, LGS ve YKS öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonu arttıracak etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Arı, öğrencilere bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

 

Arı: “Gençlerimizin kişisel, bedensel, sosyal, kültürel ve manevi olarak her anlamda gelişimine katkı koymayı hedefliyoruz. Gençlerle ilgili çalışmaların sürekliliğini önemsiyoruz.” diye konuştu.

                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.