Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber Sahibinin Derdi Para Mı ?

NEVŞEHİR 24.11.2016 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Sahibinin Derdi Para Mı ?

Haber sitemiz yaklaşık 1 yıldır yeni haber ekibiyle yaptığı haberler sonrası kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.
Haber sitemiz yaklaşık 1 yıldır yeni haber ekibiyle yaptığı haberler sonrası kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.   Şu açık bir şekilde bilinmelidir ki ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Sözünü ilke edinerek cesur, kararlı , gerçek ve objektif bir şekilde haber yapmaya devam edeceğiz.   PEKİ LALE HABER SAHİBİNİ DERDİ PARA MI ?     Lale Haber Merkezine yaptığı haberler sonrası para mı istiyor, bir işimi görülmedi. Hastaneler ile sorunumu var yok reklam vermeleri için haber yapıyor yok rüşvet mi istiyor, gibi söylentiler sonrası duyarsız kalamayarak bir açıklama yapmak ihtiyacında kaldık     DELİKANLI VARSA ÇIKSIN BEN PARA VERDİM DESİN   Nevşehir Basın camiası Lale Haber sonrası artık medya anlamında Nevşehir gerçeklerini açık yüreklilikle kimseden korkmadan haber yapmamız sonrası bazı çevrelerce haber sitemize yönelik karalamalar ve algı operasyonları yapılmaktadır.   Lale Haber Merkezi ve ailesi cesur bir şekilde kişi ve kurum ayrımı  gözetmeden çarpık işleri ortaya çıkarmaya devam edecektir. Bugün Sağlık,spor,  yarın eğitim ertesi gün adliye bir sonraki gün Nevşehir ilinde çalışan kurumlar veya başka birimler hakkında bir takım çevrelerin şuan Lale Haber hakkında attığı çirkin yorumlar ve iftira gibi değil sadece ama sadece gerçekleri yazarak Nevşehir halkının daha iyi bir hizmet alması için çalışmaya bizim tabirimizle işimizi yapmaya devam edecektir.   Maalesef günümüzde gerçekler hep acıdır. Nevşehirli vatandaşların hakkını savunan bu zamana kadar bir medya kuruluşu olmamış olabilir; biz hak savunuculuğu yapıyoruz diye çamur atıp iz bırakmaya çalışanlar ancak kendilerinin kumaşının ne olduğunu gösterirler.   Lale Haber sahibi Can Taşkın yaptığı açıklamada , Nevşehir de vatandaşın kanını emen tefecilere, avukatlara, sağlık sektörüne, siyasilere, eğitim sektörüne veya diğer kurumlara haber yaptığımız zaman yetimin hakkı olan paradan haberi kaldırmak için bu zamana kadar Nevşehir medyasında 3-5 kuruş verilerek haber veya yorum kaldırtan camiaya ya son kez sesleniyorum. Bundan sonra Nevşehir ilinde her zaman atınızı koşturduğunuz 3-5 kuruş verip yorum , haber kaldırdığınız haber merkezlerini veya şahısları LALE HABER ile kıyaslamayın. İşinizi doğru yapın vatanınızı sevin yeter. dedi  
Haber sitemiz yaklaşık 1 yıldır yeni haber ekibiyle yaptığı haberler sonrası kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.

Haber sitemiz yaklaşık 1 yıldır yeni haber ekibiyle yaptığı haberler sonrası kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.

 

Şu açık bir şekilde bilinmelidir ki ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Sözünü ilke edinerek cesur, kararlı , gerçek ve objektif bir şekilde haber yapmaya devam edeceğiz.

 

PEKİ LALE HABER SAHİBİNİ DERDİ PARA MI ?

 

 

Lale Haber Merkezine yaptığı haberler sonrası para mı istiyor, bir işimi görülmedi. Hastaneler ile sorunumu var yok reklam vermeleri için haber yapıyor yok rüşvet mi istiyor, gibi söylentiler sonrası duyarsız kalamayarak bir açıklama yapmak ihtiyacında kaldık

 

 

DELİKANLI VARSA ÇIKSIN BEN PARA VERDİM DESİN

 

Nevşehir Basın camiası Lale Haber sonrası artık medya anlamında Nevşehir gerçeklerini açık yüreklilikle kimseden korkmadan haber yapmamız sonrası bazı çevrelerce haber sitemize yönelik karalamalar ve algı operasyonları yapılmaktadır.

 

Lale Haber Merkezi ve ailesi cesur bir şekilde kişi ve kurum ayrımı  gözetmeden çarpık işleri ortaya çıkarmaya devam edecektir. Bugün Sağlık,spor,  yarın eğitim ertesi gün adliye bir sonraki gün Nevşehir ilinde çalışan kurumlar veya başka birimler hakkında bir takım çevrelerin şuan Lale Haber hakkında attığı çirkin yorumlar ve iftira gibi değil sadece ama sadece gerçekleri yazarak Nevşehir halkının daha iyi bir hizmet alması için çalışmaya bizim tabirimizle işimizi yapmaya devam edecektir.

 

Maalesef günümüzde gerçekler hep acıdır. Nevşehirli vatandaşların hakkını savunan bu zamana kadar bir medya kuruluşu olmamış olabilir; biz hak savunuculuğu yapıyoruz diye çamur atıp iz bırakmaya çalışanlar ancak kendilerinin kumaşının ne olduğunu gösterirler.

 

Lale Haber sahibi Can Taşkın yaptığı açıklamada , Nevşehir de vatandaşın kanını emen tefecilere, avukatlara, sağlık sektörüne, siyasilere, eğitim sektörüne veya diğer kurumlara haber yaptığımız zaman yetimin hakkı olan paradan haberi kaldırmak için bu zamana kadar Nevşehir medyasında 3-5 kuruş verilerek haber veya yorum kaldırtan camiaya ya son kez sesleniyorum. Bundan sonra Nevşehir ilinde her zaman atınızı koşturduğunuz 3-5 kuruş verip yorum , haber kaldırdığınız haber merkezlerini veya şahısları LALE HABER ile kıyaslamayın. İşinizi doğru yapın vatanınızı sevin yeter. dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.