Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi

NEVŞEHİR 01.05.2016 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kutlu Doğum Programına Yoğun İlgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği kutlu doğum programı yoğun halk katılımıyla yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri  ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği  kutlu doğum programı yoğun halk katılımıyla yapıldı.     Konuşmacı olarak Bursa İl Müftüsü Sn. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hocanın katıldığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri  ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği   "Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor" adlı program gençlerin ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği kutlu doğum programı yoğun halk katılımıyla yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri  ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği  kutlu doğum programı yoğun halk katılımıyla yapıldı.

 

 

Konuşmacı olarak Bursa İl Müftüsü Sn. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay hocanın katıldığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri  ve Nevşehir İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği   "Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor" adlı program gençlerin ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.