Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kurşunlu Cami Ramazan ayına açılır mı?

NEVŞEHİR 29.03.2021 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kurşunlu Cami Ramazan ayına açılır mı?

Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi ibadethanelerden biri olan Kurşunlu Caminin Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için girişimler dikkat çekiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi ibadethanelerden biri olan Kurşunlu Caminin Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için girişimler dikkat çekiyor.   Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde AK Partili Nevşehir Milletvekilleri caminin restorasyon çalışmalarının hızlandırılarak Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için Vakıflar Genel Müdürü ile görüşmelerde de bulunmuşlardı.     Cami ve hemen bitişiğindeki külliye alanında restorasyon çalışmaları 03 Temmuz 2018 tarihinde başlatılmış, çalışmaların 15 Ekim 2021 tarihinde tamamlanması öngörülmüştü.  
Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi ibadethanelerden biri olan Kurşunlu Caminin Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için girişimler dikkat çekiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezindeki en önemli tarihi ibadethanelerden biri olan Kurşunlu Caminin Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için girişimler dikkat çekiyor.

 

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde AK Partili Nevşehir Milletvekilleri caminin restorasyon çalışmalarının hızlandırılarak Ramazan ayında ibadete açılabilmesi için Vakıflar Genel Müdürü ile görüşmelerde de bulunmuşlardı.  

 

Cami ve hemen bitişiğindeki külliye alanında restorasyon çalışmaları 03 Temmuz 2018 tarihinde başlatılmış, çalışmaların 15 Ekim 2021 tarihinde tamamlanması öngörülmüştü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.