MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Küreğin başında Başkan Dinç vardı

GÜNCEL 21.10.2020 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Küreğin başında Başkan Dinç vardı

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, renkli, samimi ve hareketli kimliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, renkli, samimi ve hareketli kimliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.     Görece geldiği günden bu yana medyada inandığı davasına olan samimi yaklaşımı ile yansıyan İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç geçtiğimiz gün Vali İnci Sezer Becel  birlikte gerçekleştirdiği Derinkuyu ilçesi ziyaretleriyle gündemdeydi.     Derinkuyu ilçesinde yöreye has ekmek yapan kadınları yakından izleyen, bir ara ekmek küreğinin başına da geçen Başkan Dinç, büyük bir ustalıkla fırında pişen ekmeği taş fırından çıkardı.     Vali İnci sezer Becel İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile birlikte Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı, Doğala, Kuyulutatlar, Suvermez, Til, Güneyce ve Özlüce Köylerini ayrıca Yazıhüyük Belediyesi ve Derinkuyu Kaymakamlığını ziyaret ederek İdaresinin yaptığı yatırımları yerinde inceledi.     Ziyaret ettikleri köylerde halkla beraber ekmek yapıp halkın isteklerini dinledi Bununla birlikte Vali Becel ziyaretinde Çakıllı Şehit Kasım Poyraz Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelerek hepsine başarılar diledi. 
İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, renkli, samimi ve hareketli kimliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, renkli, samimi ve hareketli kimliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor.  

 

Görece geldiği günden bu yana medyada inandığı davasına olan samimi yaklaşımı ile yansıyan İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç geçtiğimiz gün Vali İnci Sezer Becel  birlikte gerçekleştirdiği Derinkuyu ilçesi ziyaretleriyle gündemdeydi.  

 

Derinkuyu ilçesinde yöreye has ekmek yapan kadınları yakından izleyen, bir ara ekmek küreğinin başına da geçen Başkan Dinç, büyük bir ustalıkla fırında pişen ekmeği taş fırından çıkardı.  

 

Vali İnci sezer Becel İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile birlikte Derinkuyu İlçesine bağlı Çakıllı, Doğala, Kuyulutatlar, Suvermez, Til, Güneyce ve Özlüce Köylerini ayrıca Yazıhüyük Belediyesi ve Derinkuyu Kaymakamlığını ziyaret ederek İdaresinin yaptığı yatırımları yerinde inceledi.  

 

Ziyaret ettikleri köylerde halkla beraber ekmek yapıp halkın isteklerini dinledi Bununla birlikte Vali Becel ziyaretinde Çakıllı Şehit Kasım Poyraz Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelerek hepsine başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.