Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya'da

TURİZM 23.11.2019 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İlimizde bir dizi program ve incelemelere katılmak üzere Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na geldi.
  Vali İlhami Aktaş; “Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a Nevşehir’de kendilerini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, İlimize hoşgeldiniz” dedi.   Vali Aktaş ve protokolle beraber Havalimanı dinlenme salonunda bir süre sohbet eden Bakan Sayın Ersoy, Kapadokya Havalimanı hakkında yetkililerden bilgiler aldı.   Daha sonra Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Vali Aktaş ve protokol üyeleri ile birlikte İlimizde düzenlenecek program ve incelemelere katılmak üzere Havalimanından ayrıldı.   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Kapadokya Havalimanında; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Ersan Erkut, Gülşehir Kaymakam Vekili Ahmet Kavanoz, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz tarafından karşılandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İlimizde bir dizi program ve incelemelere katılmak üzere Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na geldi.

 

Vali İlhami Aktaş; “Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a Nevşehir’de kendilerini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, İlimize hoşgeldiniz” dedi.

 

Vali Aktaş ve protokolle beraber Havalimanı dinlenme salonunda bir süre sohbet eden Bakan Sayın Ersoy, Kapadokya Havalimanı hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Daha sonra Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Vali Aktaş ve protokol üyeleri ile birlikte İlimizde düzenlenecek program ve incelemelere katılmak üzere Havalimanından ayrıldı.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Kapadokya Havalimanında; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Ersan Erkut, Gülşehir Kaymakam Vekili Ahmet Kavanoz, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz tarafından karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.